Facebook Pixel Ολυμπιακός – Άρης: Το ένα και μοναδικό... έγκλημα του Ολυμπιακού - Πάει στον Άρη;
| 2020-08-18 22:09:00

"Πόρτο" ο Ολυμπιακός - Το ένα και μοναδικό... έγκλημα - Δεν τον περιμένει ο Μαρτίνς - Πάει στον Άρη;

του Παναγιώτη Νικολάου
"Πόρτο" ο Ολυμπιακός - Το ένα και μοναδικό... έγκλημα - Δεν τον περιμένει ο Μαρτίνς - Πάει στον Άρη;

Ολυμπιακός – Άρης: Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει… ξεφύγει όσον αφορά το θέμα των πωλήσεων από τα όρια της Ελλάδας και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και από τη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ. Στο λιμάνι είχαν βάλει ως στόχο να γίνουν "Πόρτο" και σε μεγάλο βαθμό το έχουν πετύχει, καθώς συνηθίζουν να αγοράζουν φθηνά και να πουλάνε ακριβά.

Στον σύλλογο υπάρχουν άνθρωποι που ψάχνουν σε όλη την Ευρώπη, για ταλέντα και ποδοσφαιριστές σε… τιμή ευκαιρίας αλλά με μεγάλη μεταπωλητική αξία, όπως είναι οι Καρεμπέ, Ανιγκό, Μοντέστο και άλλοι που δεν «φαίνονται» και το αποτέλεσμα της δουλειάς τους κρίνεται μέχρι τώρα εξαιρετικό.

Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που δεν… πετυχαίνουν τον στόχο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι ίδιοι έκαναν λάθος σκάουτινγκ. Υπάρχουν πολλοί παράμετροι για να μη πετύχει μία μεταγραφή και πολλές λεπτομέρειες που μπορούν να "στραβώσουν". Κάτι τέτοιο έχει γίνει λοιπόν και με τον Μπρούνο, ο οποίος αποκτήθηκε πέρυσι ως μία καλή επένδυση για το μέλλον, όμως η σεζόν που ολοκληρώθηκε τον βρήκε ως μόνιμο θεατή των αγώνων από την εξέδρα.

Ο Βραζιλιάνος είχε κάνει σούπερ χρονιά στον Ατρόμητο και έπεισε τους Πειραιώτες να πληρώσουν ένα σημαντικό ποσό για την απόκτησή του από την Λασκ Λιντς, όμως μέχρι στιγμής δεν τους έχει δικαιώσει. Ο ταλαντούχος εξτρέμ αρχικά δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στα βασικά πλάνα του Μαρτίνς, ενώ στη συνέχεια ταλαιπωρήθηκε κι από έναν τραυματισμό που τον άφησε εκτός για αρκετό καιρό.

Στο λιμάνι πάντως πιστεύουν πως υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που δεν έχει αποδώσει ακόμα ο 26χρονος άσος σύμφωνα με την ποιότητά του και ο κυριότερος έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του. Συγκεκριμένα εκτιμούν πως ο Μπρούνο παρότι είναι πολύ καλός παίκτης και θα μπορούσε να παίξει ακόμα και βασικός στον Ολυμπιακό του Μαρτίνς, αυτό δεν συνέβη διότι δεν… άντεξε το βάρος της φανέλας.

Στον Ατρόμητο και στη Λασκ δεν είχε πρόβλημα ούτε και κανένα άγχος, όμως στο λιμάνι δεν έχει καταφέρει να… κολλήσει και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αλλάξει ο ίδιος. Μέχρι να συμβεί όμως αυτό, πιθανότατα θα βρίσκεται σε άλλη ομάδα. Ο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να τον περιμένει και οι Πειραιώτες σκέφτονται να τον δώσουν δανεικό σε άλλο ελληνικό σύλλογο, ώστε να πάρει παιχνίδια και να ανεβάσει ξανά την αξία του. Το ενδεχόμενο να πάει δανεικός στον Άρη, είναι αρκετά πιθανό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό... δώρο Μαρινάκη σε Μαρτίνς - Έτσι τον "πωρώνει" - Σούπερ μεταγραφή... κόντρα σε όλους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags