Facebook Pixel Sportdog.gr | Θρήνος στην κηδεία του Σάββα -"Παρών" ο Μαρινάκης - Στεφάνι ο Σαββίδης - Το πανό των οπαδών (ΦΩΤΟ)
| 2020-08-20 13:35:00

Θρήνος στην κηδεία του Σάββα -"Παρών" ο Μαρινάκης - Στεφάνι ο Σαββίδης - Το πανό των οπαδών (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Θρήνος στην κηδεία του Σάββα -"Παρών" ο Μαρινάκης - Στεφάνι ο Σαββίδης - Το πανό των οπαδών (ΦΩΤΟ)

Ο Ολυμπιακός σήμερα αποχαιρέτησε τον Σάββα Θεοδωρίδη τον ιστορικό παράγοντα της ομάδας, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στη Μητρόπολη Αθηνών προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον Σάββα Θεοδωρίδη, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν εκεί για να αποχαιρετήσει τον πιστό στρατιώτη των ερυθρόλευκων που αφιέρωσε όλη του τη ζωή στην ομάδα.

Σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού βρέθηκε εκεί από νωρίς, μαζί με τον Κώστα Καραπαπά ενώ και αρκετοί παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας όπως ο Αντώνης Γλύκας.

Παρόντες φυσικά ήταν και οι Κριστιάν Καρεμπέ, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Γιώργος Ανατολάκης, Μίμης Δομάζος, Τσόρι Ντομίνγκεζ, Εστεμπάν Καμπιάσο.

Λόγω της κατάστασης με την πανδημία του κορωνοϊού δεν επιτράπηκε να παρευρεθεί αρκετός κόσμος και έτσι όλες οι ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου είχαν στείλει στεφάνια.

Το "παρών" στο τελευταίο "αντίο" του παλαίμαχου άσου των Ερυθρόλευκων έδωσε και ο Μισέλ Πλατινί.

Τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και ο γιος του Σάββα Θεοδωρίδη, Θεόδωρος εκφώνησαν επικήδειους λόγους.

Στον επικήδειο ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ανέφερε:
«Πολυαγαπημένε Σάββα. Ήσουν για μένα μέλος της οικογένειας μου, συνοδοιπόρος και φίλος, θερμός συμπαραστάτης στα δυσκολα και πάντα στην πρώτη γραμμή χωρίς ποτέ να κάνεις βήμα πίσω. Χωρίς δεύτερη σκέψη ή δισταγμό έβαζες τα στήθη σου μπροστά απέναντι σε όλους στα γήπεδα, στις εκλογές, στην καθημερινότητα μας. Ήταν μια κοινή στάση ζωής και για τους δυο μας και κάτι που μας ένωνε μέχρι τέλους. Και φυσικά στο τέλος νικητής ήταν πάντα ο Πειραιάς και ο Ολυμπιακός.

Ο τρόπος που αγαπούσες τον Ολυμπιακό είναι φάρος φωτεινός για όλους μας και η Ιστορία της ομάδας μας φιλόξενα σου ανοίγει την αγκαλιά της και σε περιβάλλει με το χρυσό στεφάνι του δαφνοστεφανωμένου έφηβου. Γιατί αυτό ήσουν πάντα. Ένας έφηβος με φωτιά στην ψυχή. Γεμάτος πάθος για τη ζωή, δύναμη και φυσικά γεννημένος Νικητής.

Έφυγες όπως σου αρμόζει: Πρωταθλητής. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι έζησες Πρωταθλητής στη ζωή σου! Παντα έλεγες ότι ο Ολυμπιακός σου δίνει ζωή. Κι εσύ όμως έδινες στον Ολυμπιακό και σε όλους μας ζωή με το πάθος σου. Είμαι σίγουρος ότι οι γίγαντες του Ολυμπιακού σε περιμένουν στην πόρτα του Παραδείσου. Από σήμερα, στο αγαπημένο σου Καραισκάκη, μια θέση ακριβώς πάνω απο τον πάγκο της ομάδας μας θα είναι για πάντα κενή με ένα λουλούδι, για να παρακολουθούμε μαζί τη μεγάλη μας αγάπη. για να είσαι πάντα παρών και να μας δίνεις κουράγιο και σιγουριά όπως έκανες μέχρι σήμερα!
Σου υπόσχομαιΙ, ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να δημιουργούμε έναν Ολυμπιακό νικητή, πρωταθλητή, ευρωπαίο, που θα κάνει κάθε Έλληνα υπερήφανο.

Ότι ήθελες και λάτρευες και εσύ σε όλη σου τη ζωή! Καλό ταξίδι παντοτινέ πρωταθλητή». 

Όπως ήταν φυσικό μόλις το φέρετρο του Σάββα Θεοδωρίδη όλοι έσπευσαν να χειροκροτήσουν ενώ το σύνθημα "Ολυμπιακός" ακούγεται στην ατμόσφαιρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags