Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Ντάνι Πογιάτρος μίλησε μετά τη φιλική αναμέτρηση με Μαρκό και τη νίκη με 3-0 που πήρε η ομάδα του.
| 2020-08-22 21:14:00

Ευχαριστημένος ο Πογιάτος: "Να ταυτιστεί μαζί μας ο κόσμος - Καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα ο ΠΑΟ"

Sportdog Team
Ευχαριστημένος ο Πογιάτος: "Να ταυτιστεί μαζί μας ο κόσμος - Καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα ο ΠΑΟ"

Παναθηναϊκός: Ο Ντάνι Πογιάτρος μίλησε μετά τη φιλική αναμέτρηση με Μαρκό και τη νίκη με 3-0 που πήρε η ομάδα του.

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε ευχαριστημένος με τα όσα είδε από τους παίκτες, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο και τόνισε πως θέλει να ταυτιστεί με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στο Panathinakos TV:

Αρχικά τόνισε: «Είμαι χαρούμενος γιατί ο ρυθμός της μπάλας ήταν πολύ καλός. Οι παίκτες καταλαβαίνουν σιγά σιγά τη φιλοσοφία. Προχωράμε, ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά είμαστε χαρούμενοι με την απόδοση».

Για τους νέους παίκτες και πόσο σημαντική είναι η νέα γενιά: «Όλοι είναι παίκτες του Παναθηναϊκού ανεξαρτήτου ηλικίας. Ο σύλλογος έχει μέλλον καθώς υπάρχουν νέοι παίκτες με υψηλό επίπεδο. Οι απαιτήσεις είναι υψηλότατες βέβαια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, δουλεύουν καλά και αν τα αποτελέσματα είναι καλά τότε υπάρχουν και δυνατότητες. Είμαστε ικανοποιημένοι από τους νεαρούς παίκτες. Στην πορεία μου πάντα δούλευα με νεαρούς παίκτες, ξέρω πως να τους βοηθήσω, αλλά το να παίζεις στον Παναθηναϊκό τον καλύτερο σύλλογο της Ελλάδας ξέρεις πως υπάρχουν απαιτήσεις».

Για τον Φακούντο Σάντσες: «Πρέπει να υπάρχει ένα μείγμα νέων και έμπειρων παικτών. Έχουμε αναλύσει τον παίκτη, θα μας βοηθήσει και θα βοηθήσει και τους νέους παίκτες. Είδαμε ότι πρόκειται για έναν παίκτη με πολλές δυνατότητες και έχει πολλά να προσφέρει».

Για το που χρειάζεται ακόμα ενίσχυση η ομάδα: «Πρέπει να καταλάβετε πως έχουμε παίκτες στην ομάδα που σέβομαι. Δουλεύουμε συνέχεια χέρι - χέρι με τον Τσάβι Ρόκα. Να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι θα δουλέψουμε μόνο για τον Παναθηναϊκό».

Για το πως οραματίζεται τον Παναθηναϊκό: «Το ποδόσφαιρο έχει γίνει για τον κόσμο. Εγώ ταυτίζομαι με έναν τρόπο παιχνιδιού με τον οποίο θέλω και ο φίλος του Παναθηναϊκού να ταυτιστεί. Θέλω να βλέπουν την ομάδα τους και να είναι περήφανοι αποτελώντας κομμάτι από κάτι όμορφο που θα βλέπουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags