Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πολύ αυστηρά μέτρα για το ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας - Τι θα γίνει μέσα και έξω από την Τούμπα
| 2020-08-23 16:44:00

Πολύ αυστηρά μέτρα για το ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας - Τι θα γίνει μέσα και έξω από την Τούμπα

Sportdog Team
Πολύ αυστηρά μέτρα για το ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας - Τι θα γίνει μέσα και έξω από την Τούμπα

ΠΑΟΚ: Το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στην εποχή του κορωνοϊού ακολουθεί τους κανόνες που συνοδεύουν τη ζωή μας τους τελευταίους μήνες. Έτσι και οι δραστηριότητες γύρω από το ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας (25.08, 21:00) διαμορφώνονται ανάλογα με τα πρωτόκολλα δημόσιας υγείας.

Την παραμονή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή τα πρώτα 15’ λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου. Για την είσοδο στις εγκαταστάσεις θα γίνεται θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται η σχετική φόρμα, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Στις 14:00, στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Αμπέλ Φερέιρα και του Πέλκα . Θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε συγκεκριμένο αριθμό διαπιστευμένων εκπροσώπων του Τύπου προκειμένου να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο. Για τον ίδιο λόγο, η συνέντευξη Τύπου θα καλυφθεί τηλεοπτικά ΜΟΝΟ από το κανάλι μας στο YouTube. Για την είσοδο στο γήπεδο της Τούμπας θα γίνεται θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται η σχετική φόρμα, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Η αντίστοιχη συνέντευξη Τύπου της Μπεσίκτας, με τα ίδια υγειονομικά μέτρα, θα πραγματοποιηθεί στις 18:30, ενώ στις 19:00 θ’ ακολουθήσει η προπόνησή της στο γήπεδο της Τούμπας. Τα πρώτα 15’ θα είναι ανοικτά για τον Τύπου χωρίς κανείς να έχει πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο. Για την είσοδο στο γήπεδο της Τούμπας θα γίνεται θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται η σχετική φόρμα, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags