Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Ο Ατίμπα Χάτσινσον μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση.
| 2020-08-24 19:24:00

Πιστεύει στην πρόκριση η Μπεσίκτας - Τι σχολίασαν για τον ΠΑΟΚ και την άφιξή τους - "Υπήρχε..."

Sportdog Team
Πιστεύει στην πρόκριση η Μπεσίκτας - Τι σχολίασαν για τον ΠΑΟΚ και την άφιξή τους - "Υπήρχε..."

ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Ο Ατίμπα Χάτσινσον μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση.

 Ο αρχηγός της τουρκικής ομάδας στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του πιστεύει την πρόκριση αλλά και την άριστη φιλοξενία που είχαν από τους Ασπρόμαυρους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι της Τούμπας: «Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά, έχουμε δουλέψει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και είμαστε αισιόδοξοι για την πρόκριση. Μας υποδέχθηκαν πάρα πολύ καλά, η φιλοξενία είναι πάρα πολύ καλή, απλά είχαμε λίγη καθυστέρηση στο αεροδρόμιο λόγω των μέτρων για τον Covid-19, αλλά η φιλοξενία είναι πάρα πολύ καλή».

Για την παραμονή του στην Μπεσίκτας: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι για ακόμη μια χρονιά στην ομάδα. Είναι μια ομάδα που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ο μόνος στόχος που σκέφτομαι είναι το αυριανό παιχνίδι, να μπούμε μέσα να παίξουμε καλά και μόνο με καλή απόδοση θα τα καταφέρουμε».

Για την προετοιμασία της Μπεσίκτας και ότι δεν έχει δώσει φιλικά ματς: «Ουσιαστικά είχαμε μόνο δύο εβδομάδες διακοπή, όπως δεν έπεσε τόσο πολύ η απόδοσή μας, θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε τη μέγιστη απόδοση για να πάρουμε τη νίκη αύριο».

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Ξέρω κάποιους παίκτες του ΠΑΟΚ, έχουμε κάνει την ανάλυσή μας, ο ΠΑΟΚ είναι ένα σύνολο πολύ δημιουργικό, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags