Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι – Μπαρτσελόνα: ΒΟΜΒΑ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Ο Μέσι ζήτησε να φύγει από την Μπάρτσα - Εκεί θα πάει!
| 2020-08-25 20:46:00

ΒΟΜΒΑ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Ο Μέσι ζήτησε να φύγει από την Μπάρτσα - Εκεί θα πάει!

Sportdog Team
ΒΟΜΒΑ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Ο Μέσι ζήτησε να φύγει από την Μπάρτσα - Εκεί θα πάει!

Λιονέλ Μέσι – Μπαρτσελόνα: Πιο πιθανό από ποτέ μοιάζει πλέον το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, μετά από 20 χρόνια!

Όπως αναφέρουν Μέσα της Αργεντινής, ο σούπερ σταρ των Καταλανών έχει πάρει τις αποφάσεις του και απογοητευμένος από την πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια και την… οκτάρα από τη Μπάγερν, ζήτησε επίσημα να φύγει από τη Βαρκελώνη!

Ο Μέσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TyC Sports, έστειλε fax στη διοίκηση της ομάδας, λέγοντας ότι δεν βλέπει το πώς μπορεί να συνεχίσει στην Μπάρτσα και ότι το καλύτερο και για τις δύο πλευρές, θα ήταν να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι.

Τις τελευταίες ώρες πάντως, τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ έχουν… διχαστεί, καθώς υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες, σχετικά με την επόμενη ομάδα, εφόσον φύγει από την Μπαρτσελόνα. Η Ίντερ κάνει τα πάντα για να τον πείσει να πάει στο Μιλάνο, όμως η Μάντσεστερ Σίτι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι πιο κοντά στην απόκτησή του, σύμφωνα πάντα με τον διεθνή Τύπο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags