Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι – Μπαρτσελόνα: "Κόλαση"! Θέλει να φύγει… τζάμπα ο Μέσι – "Άκυρο" από Μπάρτσα – Έκτακτη συνέλευση - Εκεί θα πάει!
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-25 22:08:00

"Κόλαση"! Θέλει να φύγει… τζάμπα ο Μέσι – "Άκυρο" από Μπάρτσα – Έκτακτη συνέλευση - Εκεί θα πάει!

Sportdog Team
"Κόλαση"! Θέλει να φύγει… τζάμπα ο Μέσι – "Άκυρο" από Μπάρτσα – Έκτακτη συνέλευση - Εκεί θα πάει!

Λιονέλ Μέσι – Μπαρτσελόνα: «Φωτιές» άναψε στην Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Αργεντινή και Ισπανία, εξέφρασε στη διοίκηση την επιθυμία του να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ εμφανίζεται απογοητευμένος από το κλίμα στους Καταλανούς και ενημέρωση τον Ρόναλντ Κούμαν και την διοίκηση, πως τη δεδομένη στιγμή «βλέπει τον εαυτό του περισσότερο εκτός ομάδας».

Ο Μέσι σκοπεύει να κάνει χρήση της ρήτρας που του επιτρέπει να καταγγείλει μονομερώς τη σύμβαση στο τέλος κάθε σεζόν, σε αυτήν την περίπτωση πριν από την έναρξη της περιόδου 2020-21. Η ίδια ρήτρα θα του επέτρεπε επίσης να φύγει δωρεάν, χωρίς κανένας αγοραστής να πληρώσει τα 700 εκατομμύρια της ρήτρας αποδέσμευσης. 

Το πρόβλημα είναι οι ημερομηνίες. Ο Μέσι θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος χωρίς η Μπαρτσελόνα να απαιτήσει οικονομικά ανταλλάγματα έως τις 31 Μαΐου, αλλά ισχυρίζεται ότι η πανδημία του κορονοϊού και η επακόλουθη παράταση της σεζόν 2019-20 έχουν επεκτείνει αυτό το όριο ως τις 31 Αυγούστου.

Αν πάντως ο Αργεντινός επιμείνει και καταφέρει να φύγει ελεύθερος, τότε δύο ομάδες θα δώσουν… μάχη για να αποκτήσουν. Η Ίντερ κάνει τα πάντα για να τον φέρει στο Μιλάνο, ενώ ο Πεπ Γκουαρδιόλα προσπαθεί να τον πείσει για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Να σημειωθεί ότι αύριο (26/8) το απόγευμα ο σύλλογος συγκάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση, ενδεικτική της σοβαρότητας της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει οι Καταλανοί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags