Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιώργος Κούδας: Μήνυμα Κούδα: "Ο ΠΑΟΚ θέλει μεταγραφές, όχι 30αρηδες – Γήπεδο σε δύο χρόνια ο Σαββίδης"!
| 2020-08-26 17:32:00

Μήνυμα Κούδα: "Ο ΠΑΟΚ θέλει μεταγραφές, όχι 30αρηδες – Γήπεδο σε δύο χρόνια ο Σαββίδης"!

Sportdog Team
Μήνυμα Κούδα: "Ο ΠΑΟΚ θέλει μεταγραφές, όχι 30αρηδες – Γήπεδο σε δύο χρόνια ο Σαββίδης"!

ΠΑΟΚ - Γιώργος Κούδας: Για όλους και για όλα μίλησε στον FOCUS FM 103,6 ο Γιώργος Κούδας με αφορμή την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπεσίκτας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.  

Ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου αναφέρθηκε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που ξεχώρισαν κόντρα στην τουρκική ομάδα και στο μέλλον της ομάδας την νέα σεζόν.  

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Κούδας:  

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Είχα ένα σφίξιμο πριν το ματς, ευτυχώς στο πρώτο ημίχρονο μου έδιωξαν τα παιδιά αυτό το αίσθημα. Ήταν μια καλή εμφάνιση, ήταν αυτό που περίμενα. Είδα ορισμένα πράγματα που με ενθουσίασαν ειδικά στο πρώτο μέρος. Έπαιξαν αρκετά καλό ποδόσφαιρο ειδικά σε αυτή την εποχή κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Με χαροποίησε ότι και τα δυο τα παιδιά από τις ακαδημίες, δικαίωσαν με την συμμετοχή τους σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γιατί δεν είναι να έχεις παίξει 4-5 παιχνίδια ή έστω 10 και ξαφνικά να μπεις σε παιχνίδι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ». 

Για τους Τζόλη και Μιχαηλίδη: «Όχι μόνο πέρασαν ωραίες πάσες μπροστά και έκαναν τις ευκαιρίες, αλλά τελείωσαν τις φάσεις αρκετές και τα τρία γκολ δεν είναι λίγα σε ένα ημίχρονο. Στα δικά μας τα χρόνια οι χαφ πατούσαν περιοχή και το βλέπω τώρα να γίνεται στον ΠΑΟΚ κάτι πολύ θετικό». 

Για τον Σβαμπ: «Σαν πρώτη εμφάνιση, φαίνεται πολύ καλός και πειθαρχημένος παίκτης. Τα έδωσε όλα στο γήπεδο και ξεχώρισε». 

Για τον Πέλκα: «Όταν μιλάω πάντα μιλάω ποδοσφαιρικά. Ο Πέλκας πάτησε περιοχή, έδωσε μάχες, έκανε ασίστ, έκανε γκολ, τα έκανε όλα στο γήπεδο. Αυτή την στιγμή αν πέρσι έπιανε το «7», φέτος με την μια έπιασε το «8-9». Αυτό σημαίνει ότι η δουλειά που γίνεται φέτος είναι πολύ καλή στις προπονήσεις».  

Για τον Άκπομ και το χαμένο πέναλτι: «Εγώ από ότι άκουσα και ότι είπε ο Πέλκας, επειδή κέρδισε το πέναλτι ο Άκπομ τον άφησε να το χτυπήσει. Έχει τύχει και σε εμένα να κερδίσω πέναλτι, να το εκτελέσω και να το χάσω και μετά δεν το έκανα ξανά! Κέρδισε το πέναλτι, ήθελε να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν πρέπει να τον αφήσει πίσω ψυχολογικά, δεν χρειάζεται να τον... κρεμάσουμε για ένα χαμένο πέναλτι. Όλοι οι σέντερ φορ θέλουν πάσες για να φανούν και να σκοράρουν. Αν δεν του περάσουμε την μπάλα για να την «ακουμπήσει» πως θα φτιάξει φάσεις». 

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη: «Είναι μια δύσκολη περίοδος και μέσα σε μια προετοιμασία με μόλις δυο φιλικά. Η Μπεσίκτας δεν είναι άσχημη ομάδα, απλά ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα ειδικά στα πρώτα 30 λεπτά και πέτυχε τα τρία γκολ. Στο δεύτερο μέρος με προβλημάτισε η ομάδα, αλλά εδώ πάντα πρέπει να υπολογίζουμε και την κούραση. Δεν είχαν την ίδια φρεσκάδα οι παίκτες και κάθισαν πίσω για να παίξουν στην αντεπίθεση. Πάντως θα μπορούσαν να κάνουν και άλλα γκολ στην κόντρα, αν είχαν περισσότερες δυνάμεις». 

Για το που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα: «Σίγουρα όλες οι ομάδες θέλουν ενίσχυση, έτσι και ο ΠΑΟΚ. Ειδικά τώρα που θα έχει και την Ευρώπη πρέπει να γεμίσει το ρόστερ. Σε όλο αυτό το μαραθώνιο, θα χρειαστεί να πάρει ποιοτικούς παίκτες και παράλληλα να κατέβει ο μέσος όρος ηλικίας. Θα πρέπει να πάρει παίκτες 22-23-24 ετών που θα έχει μέλλον μπροστά του και όχι παίκτες 30 και βάλε, που θα έχουν 1-2 χρόνια καλής μπάλας». 

Για τον Γιαννούλη: «Όταν δεν εμπλουτίζεις το δικό σου ρόστερ, καλό είναι τέτοιους παίκτες να τους κρατάς. Αριστερά τέτοιο παίκτη δεν έχει άλλον ο ΠΑΟΚ και πρέπει να μείνει στην ομάδα. Κάθε παίκτης είτε λέγεται Πέλκας, είτε Γιαννούλης πρέπει να πωλούνται στο pick τους. Αν πουληθεί ο Γιαννούλης, ο τεχνικός διευθυντής και το τμήμα σκάουτινγκ έχουν λύσεις για τον αντικαταστάτη του; Αυτό είναι το σημαντικό».  

Για τα ματς χωρίς κόσμο: «Είναι... δράμα η κατάσταση στο ποδόσφαιρο, χωρίς κόσμο. Εμείς παίζαμε στις Σέρρες και ο κόσμος γέμιζε τα γήπεδα. Δεν μπορώ να το χωνέψω ακόμα. Είναι για όλο τον κόσμο αυτή η δύσκολη κατάσταση». 

Για το ποιον αντίπαλο θέλει στην επόμενη φάση: «Θέλω όποια ομάδα είναι σε... χειρότερη κατάσταση! Όλες οι ομάδες έχουν τα δικά τους πρόβληματα και σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα τα δώσει όλα για την πρόκριση».  

Για την Νέα Τούμπα και την ατάκα του για το φτερούγισμα του αετού πάνω από το γήπεδο: «Η Τούμπα είναι το δεύτερο μου σπίτι και αυτό δεν το ξεχνάω. Πάντα υπάρχουν προβλήματα και αν ήταν αποκλειστικά στα χέρια του Σαββίδη θα το είχε τελειώσει σε δυο χρόνια. Ο λόγος του Σαββίδη, είναι νόμος... είμαι σίγουρος ότι θα το φτιάξει το γήπεδο, όσα προβλήματα και αν μπαίνουν μπροστά του».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags