Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης – ΠΑΟΚ: Βούρκωσε ο Σαββίδης – "Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπεί την Ελλάδα – Συνέχεια προκαλεί η Τουρκία…"
| 2020-08-26 18:20:00

Βούρκωσε ο Σαββίδης – "Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπεί την Ελλάδα – Συνέχεια προκαλεί η Τουρκία…"

Sportdog Team
Βούρκωσε ο Σαββίδης – "Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπεί την Ελλάδα – Συνέχεια προκαλεί η Τουρκία…"

Ιβάν Σαββίδης – ΠΑΟΚ: Μετά το δείπνο της Δευτέρας στο ξενοδοχείο της ομάδας, ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε να περάσει-με τη βοήθεια της τεχνολογίας-το προσωπικό του μήνυμα προς τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, 24 ώρες πριν το ματς με την Μπεσίκτας. 

Οπως αποκαλύπτει η FORZA Plus online, στην δωρεάν διαδικτυακή τους έκδοση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, αφού αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία του αγώνα της Τρίτης, στάθηκε και στις ιδιαιτερότητες του ματς.

Ξεκαθάρισε μεν ότι άλλο αθλητισμός κι άλλο πολιτική, ωστόσο δεν μπορούσε να μην επισημάνει ότι ο ΠΑΟΚ θα ήταν ο εκπρόσωπος της Ελλάδας απέναντι στην εκπρόσωπο της Τουρκίας, μιας χώρας που διαρκώς προκαλεί την πατρίδα μας.

Και ήταν τέτοιο το συναισθηματικό βάρος και η ένταση της ομιλίας του, που σε κάποια στιγμή βούρκωσε. Κι αυτό προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στους παίκτες του Φερέιρα, το ηθικό των οποίων τονώθηκε ακόμη περισσότερο μια μέρα πριν τη μάχη με την τουρκική ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags