Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού - Κόντρα στα… αδέρφια και επιστροφή Δώνη - Γλίτωσε τα χειρότερα!
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-27 01:27:00

Υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού - Κόντρα στα… αδέρφια και επιστροφή Δώνη - Γλίτωσε τα χειρότερα!

Sportdog Team
Υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού - Κόντρα στα… αδέρφια και επιστροφή Δώνη - Γλίτωσε τα χειρότερα!

Ολυμπιακός: Αργά το βράδυ της Τετάρτης προέκυψαν οριστικά και οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, για τα πλέι οφ του Champions League.

Οι Πειραιώτες ήθελαν να αποφύγουν τη Σλάβια Πράγας και τη… γλίτωσαν, καθώς η Φερεντσβάρος νίκησε 2-1 τη Σέλτικ του Μπάρκα και την απέκλεισε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Έτσι η ομάδα από την Τσεχία ανέβηκε στο γκρουπ των ισχυρών μαζί με τον Ολυμπιακό και δεν μπορεί να κληρωθεί μαζί του.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός μπορεί να συναντήσει κάποια εκ των Γιουνγκ Μπόις, Ερυθρού Αστέρα (με τον οποίο είναι αδελφοποιημένοι), Καραμπάκ και Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη!

Συγκεκριμένα, στο γκρουπ των ισχυρών είναι η Σάλτσμπουργκ (53.500), ο Ολυμπιακός (43.000), η Ντιναμό Ζάγκρεμπ (33.500) και η Σλάβια Πράγας (27.500).

Στο γκρουπ των αδυνάτων από όπου θα προκύψει ο αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι πλέον η Γιούνγκ Μπόις (25.500), ο Ερυθρός Αστέρας (22.750), η Καραμπάκ (21.000) και η Μακάμπι Τελ Αβίβ (16.500).

Μία από αυτές θα είναι υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού και η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, ενώ τα παιχνίδια θα είναι διπλά (22-23/9, 29-30/9) και αν περάσουν θα μπουν στους ομίλους του Champions League.

Θυμίζουμε, πως ακόμα και σε περίπτωση αποκλεισμού, οι «Ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν στην Ευρώπη, αφού έχουν εξασφαλισμένη την είσοδο στους ομίλους του Europa League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags