Facebook Pixel Τρελή εξέλιξη: Τηλεφώνησε σε Νεϊμάρ ο Μέσι - Θα πέσει η "βόμβα";
| 2020-08-27 14:39:00

Τρελή εξέλιξη: Τηλεφώνησε σε Νεϊμάρ ο Μέσι - Θα πέσει η "βόμβα";

Sportdog Team
Τρελή εξέλιξη: Τηλεφώνησε σε Νεϊμάρ ο Μέσι - Θα πέσει η "βόμβα";

Σημερινό δημοσίευμα του ESPN Βραζιλίας αναφέρει ότι ο Λιονέλ Μέσι επικοινώνησε με τον Νεϊμάρ και τον παρότρεινε να αφήσει την Παρί Σεν Ζερμέν για να πάνε παρέα στην Μάντσεστερ Σίτι!

«Ο Μέσι τηλεφώνησε στον Νεϊμάρ λέγοντάς του να αφήσει την Παρί ΣΖ, προκειμένου να αγωνιστούν μαζί στην Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας προπονητή τον Πεπ Γκουαρντιόλα», σημειώνει το δημοσίευμα, που τονίζει και τις εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ των δύο παικτών.

Η ισπανική εφημερίδα AS, σημειώνει από τη μεριά της, ότι οι όροι που υπάρχουν στο συμβόλαιο του Αργεντινού σούπερ σταρ με την Μπαρτσελόνα, επιτρέπουν σε FIFA και UEFA να μην συμμετάσχουν στην διαμάχη.

«Αμφότερες γνωρίζουν ότι σε περίπτωση διαφωνίας, έχει συμφωνηθεί μεταξύ των μερών, να αποφασίσουν τα ισπανικά δικαστήρια. Αυτό απελευθερώνει και τους δύο ποδοσφαιρικούς οργανισμούς από το να πρέπει να παρέμβουν σε μια σύγκρουση που θα είναι μακρά και επώδυνη. Αυτό είναι μία ανακούφιση, μιας και δεν τους άρεσε ποτέ το σύστημα των ρητρών καταγγελίας που εφαρμόζεται στην Ισπανία, δεδομένου ότι παράγει το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό: εγγύηση πλήρους συμμόρφωσης με τους όρους του συμβολαίου», αναφέρουν οι Ισπανοί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags