Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι - Μπαρτσελόνα: Χαμός με Μέσι, φεύγει ο πρόεδρος για να μείνει - "Άκυρο" στην Μπάρτσα - Ταξίδι... αστραπή για μεταγραφή!
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-27 17:50:00

Χαμός με Μέσι, φεύγει ο πρόεδρος για να μείνει! "Άκυρο" στην Μπάρτσα - Ταξίδι-αστραπή για μεταγραφή

του Βαγγέλη Καράμαλη
Χαμός με Μέσι, φεύγει ο πρόεδρος για να μείνει! "Άκυρο" στην Μπάρτσα - Ταξίδι-αστραπή για μεταγραφή

Λιονέλ Μέσι - Μπαρτσελόνα: Στο… σήριαλ του καλοκαιριού εξελίσσεται η υπόθεση του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα μετά από 20 χρόνια!

Οι οπαδοί των «μπλαουγκράνα» είναι εξοργισμένοι με την διοίκηση μετά από αυτή την εξέλιξη και πιέζουν τη διοίκηση να ανατρέψει τα δεδομένα, ωστόσο πλέον οι πιθανότητες δεν υπέρ τους.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου εξεδήλωσε την επιθυμία να γίνει το ραντεβού σε μία προσπάθεια να… γεφυρώσει το χάσμα με τον Αργεντινό, ωστόσο φαίνεται πως είναι πλέον αργά. Όπως αναφέρει σε σημερινό αποκαλυπτικό της δημοσίευμα η "Marca", ο Μέσι αρνείται να συναντήσει τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, με την εφημερίδα να τονίζει πως "ο Αργεντινός δεν επιθυμεί να συζητήσει με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα επειδή τού έχει εκφράσει ξεκάθαρα την πρόθεσή του να αφήσει το σύλλογο"!

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες τα Μέσα της Βαρκελώνης, αναφέρουν πως Μπαρτομέου βρίσκεται μία ανάσα από την παραίτηση, καθώς φέρεται έτοιμος να κάνει πίσω, εφόσον ο Λέο Μέσι δηλώσει ανοιχτά πως θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με το Radio Catalunya, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» έχει ενημερώσει το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, πως είναι έτοιμος να «θυσιάσει» της θέση του, εάν ο Λέο Μέσι ανακοινώσει επίσημα πως θα παραμείνει στο «Καμπ Νόου»!

«Σίγουρη η μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι…»

Τη στιγμή πάντως που βρίσκονται σε εξέλιξη όλες αυτές οι συζητήσεις στη Βαρκελώνη, στο Μάντσεστερ είναι πλέον σίγουροι πως ο Μέσι τη νέα σεζόν θα παίζει στη Σίτι!

Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, ο Λιονέλ Μέσι έχει πάρει την οριστική απόφαση να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα είτε παραμείνει είτε όχι στον προεδρικό θώκο ο Μπαρτομέου. Ο βασικός λόγος είναι η έλλειψη από ένα ποδοσφαιρικό πλάνο που θα του επιτρέψει να πρωταγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο τα επόμενα χρόνια, κάτι που δεν φαίνεται ότι μπορεί να διορθωθεί.

Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως εκπρόσωποι των «Πολιτών» θα βρεθούν στη Βαρκελώνη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας προκειμένου να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή του Μέσι! Επιπλέον, σημειώνουν πως ο αθλητικός διευθυντής της αγγλικής ομάδας Φεράν Σοριάνο βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον πατέρα και μάνατζερ του Αργεντινού, Χόρχε Μέσι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags