Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μπαρτσελόνα: Τρομερές αποκαλύψεις για άσο του ΠΑΟΚ: "Συζήτησε με Μπαρτσελόνα - Τον κρύβαμε μην τον πάρουν"!
| 2020-08-27 20:32:00

Τρομερές αποκαλύψεις για άσο του ΠΑΟΚ: "Συζήτησε με Μπαρτσελόνα - Τον κρύβαμε μην τον πάρουν"!

Sportdog Team
Τρομερές αποκαλύψεις για άσο του ΠΑΟΚ: "Συζήτησε με Μπαρτσελόνα - Τον κρύβαμε μην τον πάρουν"!

ΠΑΟΚ - Μπαρτσελόνα: Ο Άγγελος Ζαζόπουλος μίλησε στον FOCUS FM 103,6 για τον Χρήστο Τζόλη και την εξαιρετική του εμφάνιση στον αγώνα με την Μπεσίκτας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, είχε παίκτη τον Τζόλη για τρία χρόνια στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του, επιβεβαιώνοντας ότι το 2012 πως η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρθηκε να τον αποκτήσει μετά από το φιλικό των δυο ομάδων στην Ισπανία.

Αναλυτικά όσα είπε στον FOCUS FM 103,6 :

Για την εμφάνιση του Τζόλη με την Μπεσίκτας: «Χαίρονται όλοι και εγώ το ίδιο με την εξέλιξη του. Αισθάνεσαι τυχερός όταν έχεις δουλέψει με τέτοια παιδιά. Ο Χρήστος από πολύ μικρός έδειχνε ότι έχει ξεχωριστά χαρακτηριστικά και είναι πολύ ευχάριστο από πού βλέπουμε που κάνει. Εγώ τον είχα στον ΠΑΟΚ από 12 μέχρι 14 και μετά στην Εθνική Κ17 και γνωρίζει τι παίκτης μπορεί να γίνει, αρκεί να έχει την υγεία του.

Ήταν εκείνη περίοδος στον ΠΑΟΚ πολύ όμορφη και δημιουργική. Θυμάμαι ότι είχαμε κερδίσει πάνω από 40 ομάδες του εξωτερικού μέσα σε 2,5 χρόνια. Ήταν μια διαδικασία που έπρεπε να χάσεις κάπου γιατί έχει και τα θετικά του αυτό σε μικρές ηλικίες, αλλά δεν... γινόταν να χάσουμε. Για αυτό τον λόγο παίζαμε με ομάδες στο εξωτερικό, για να υπάρχει μια αγωνιστική εμπειρία και να μπορούν τα παιδιά από μικρά να έχει παραστάσεις.

Ήταν απίστευτο αυτό που έγινε με την Μπεσίκτας. Το déjà vu του Τζόλη που έβαλε δυο γκολ όταν ήταν 12 χρονών και την Τρίτη το βράδυ. Το θυμήθηκα κατά την διάρκεια του αγώνα αυτό και την επόμενη μέρα είδα τι γράφεται και σκέφτηκα ότι το θυμήθηκαν και άλλοι εκτός από εμένα. Εγώ περίμενα να βάλει και άλλα γκολ με την Μπεσίκτας, αλλά είναι άλλες οι απαιτήσεις σε επίπεδο αντρικού ποδοσφαίρου και ποδοσφαιρικού ακαδημιών. Το τρέξιμο που ρίχνει και η συνέπεια που προσπαθεί να δείξει μέσα στο γήπεδο είναι πολύ σημαντικά. Πολλές φορές χάνει στο ένας με έναν ή στην αποτελεσματικότητα γιατί τα δίνει όλα στο τρέξιμο και μένει από δυνάμεις. Θα πάρει εμπειρίες και θα βελτιώσει τις αδυναμίες του.

Ο Χρήστος είναι ένα παιδί που σε κερδίζει στα πρώτα δευτερόλεπτα. Ήρεμος, δουλευταράς και με πολύ καλή οικογένεια από πίσω του να τον στηρίζει. Δεν ανέχεται να μην εκπληρώσει έναν στόχο που βάζει και νομίζω δείχνει από νωρίς τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο, μάλιστα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το αν είναι ηγέτης θα το δείξει από την πορεία του. Από το δείγμα που έχω είναι από αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και εκεί έχει κάνει πράγματα και θάματα. Είναι ένας παίκτης που μοιράζεται και τα κάνει όλα, ένας παίκτης ομάδας. Του αρέσουν τα μεγάλα παιχνίδια γιατί συγκεντρώνεται περισσότερο, όσο πιο μεγάλο είναι το κίνητρο τόσο πιο σοβαρός είναι. Είναι σημαντικό ότι είναι συγκεντρωμένος αθλητής και μεθοδικός. Είναι ένας...killer ο Χρήστος.

Είχε πάει στην Γερμανία στην Ρόζενχοφ και είχε μπει σε μια διαδικασία κακών συμβουλών που πήρε σε συνδυασμό με την ανάγκη της οικογένειας να βγάλει τα προς το ζην στην Γερμανία. Δεν είναι εύκολο τα πράγματα για τα ελληνόπουλα στο εξωτερικό, για να μπουν σε ανταγωνισμό και να τα καταφέρουν. Σιγά-σιγά με την επιστροφή του στην Ελλάδα, άρχισε να δουλεύει περισσότερο και να δυναμώνει ακόμα περισσότερο.

Ο Χρήστος με το που ήρθε στην Εθνική δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση αλλά κατά την διάρκεια της σεζόν ανέβηκε και βοήθησε να πάμε στο Ευρωπαϊκό. Η ομάδα σε εκείνη την φάση είχε παίξει 6 παιχνίδια, έβαλε 5 γκολ... όλα τα είχε βάλει ο Χρήστος. Ως τώρα έχει πετύχει πολλά και θα πετύχει ακόμα περισσότερα.

Δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητος ο Χρήστος από την Μπαρτσελόνα και όντως έγινε τότε μια κουβέντα. Αυτό που ευνόησε τον ΠΑΟΚ ήταν ότι τότε η Μπαρτσελόνα είχε ένα ban για την μεταγραφή παικτών κάτων 16 ετών και σταμάτησε το ενδιαφέρον. Γενικά ο Χρήστος ξεχώρισε και είχαμε θέματα, σε κάποια ματς έπρεπε να τον... κρύψουμε για να μην μας τον πάρουν!

Του τα έχω πει μετά την πρώτη συμμετοχή του με την μεγάλη ομάδα, θέλω να μείνει μεταξύ μας η συζήτηση που είχαμε. Ξέρει καλά τι είπαμε και θέλω να τον κρατήσω για μένα και για τον Χρήστο".

Για τον Μιχαηλίδη : "Ο Γιάννης είναι δυο χρόνια πιο μεγάλος από τον Χρήστο, έχει έρθει στον ΠΑΟΚ αν δεν κάνω λάθος όταν ήταν 16 και έπαιξε μια σεζόν στην Κ17 και τότε ήρθε παίζοντας ως αμυντικός χαφ. Δεν θα μπω στην διαδικασία να σχολιάσω ποια θέση του ταιριάζει, υπάρχει προπονητής στην ομάδα.

Χρειάζεται βελτίωση και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για παίκτη πολύ υψηλού επιπέδου και αυτό του δίνει την δυνατότητα να έχει καλά χτυπήματα, συν τις εξαιρετικές του μεταβιβάσεις. Βλέπω ότι έχει έναν τσαμπουκά, μια προσαρμοστικότητα που είναι εντυπωσιακό και δεν είναι τυχαίο ότι ξεχωρίζει. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε... δύσκολη θέση γιατί έχει βγάλει τόσους καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν μπορεί να τους εκμεταλλευτεί όλους. Υπάρχουν παιδιά που δεν είναι στην ομάδα και η διαχείριση τόσων ταλέντων δεν είναι εύκολη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags