Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δίνει πριμ πρόκρισης ο Σαββίδης
| 2020-08-27 23:45:00

Τρέλα Σαββίδη με την πρόκριση του ΠΑΟΚ! Μοιράζει λεφτά - Εκεί δεν έχει Financial Fair Play

Sportdog Team
Τρέλα Σαββίδη με την πρόκριση του ΠΑΟΚ! Μοιράζει λεφτά - Εκεί δεν έχει Financial Fair Play

Τρελαμένος με την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπεσίκτας ήταν ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης επικοινώνησε με τους στενούς του συνεργάτες, τους συνεχάρη για την άρτια οργάνωση του αγώνα και την φιλοξενία προς τα μέλη της αποστολής της Μπεσίκτας και τους ζήτησε να μεταφέρουν τα συγχαρητήριά του σε όλη την ομάδα. Λίγο αργότερα μίλησε και με τον Αμπέλ Φερέιρα, τον οποίο και συνεχάρη για την νίκη, ενώ του ζήτησε να συνεχίσει την προσπάθεια για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του CH.L.

Θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξει και νέα επικοινωνία των δύο ανδρών καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται τα μεταγραφικά θέματα που αφορούν την ομάδα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Metrosport, ο Σαββίδης ενημέρωσε τους συνεργάτες του, πως θα δοθεί πριμ σε όλη την ομάδα για την επιτυχία, χωρίς να προσδιοριστεί το ποσό το οποίο αντιστοιχεί το πριμ. Θυμίζουμε πως λόγω κορωνοϊού, οι παίκτες και ο προπονητής, είχαν δεχθεί μείωση απολαβών, σε ποσοστό που αγγίζει το 12,5%. Είχε διευκρινιστεί όμως, πως εφόσον η ομάδα προκριθεί στους ομίλους του CH.L. δεν θα ισχύσει η μείωση.

Έχουν λοιπόν έξτρα κίνητρο οι παίκτες και ο Φερέιρα με τους συνεργάτες του, για να πετύχουν τον μεγάλο τους στόχο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags