Facebook Pixel Χαμός στη Superleague - Ψωνίζει από ΟΣΦΠ, ΠΑΟ
| 2020-08-28 15:48:00

Κόλαση στη Superleague - Ψωνίζει από ΟΣΦΠ, ΠΑΟ - "Χουνέρι" Μπέου - Τον "κλέβει" από Καρυπίδη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Κόλαση στη Superleague - Ψωνίζει από ΟΣΦΠ, ΠΑΟ - "Χουνέρι" Μπέου - Τον "κλέβει" από Καρυπίδη!

Αν και ελάχιστοι το έχουν συνειδητοποιήσει, βρισκόμαστε πλέον πολύ κοντά στην έναρξη της νέας σεζόν της Σούπερ Λιγκ, καθώς η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου. Απομένουν λοιπόν περίπου 15 ημέρες, ωστόσο οι περισσότερες ομάδες έχουν τρομερά κενά στα ρόστερ τους.

Μία εξ αυτών είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος παρότι ανέβηκε... τραίνο από τη Σούπερ Λιγκ 2, έχει καθυστερήσει πάρα πολύ στον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά και όλα δείχνουν πως θα στηριχθεί κυρίως σε δανεικούς παίκτες και γι' αυτό έχουν "παγώσει" οι μεταγραφές.

Οι Γιαννιώτες, προφανώς για οικονομικούς λόγους, αποφάσισαν να ακολουθήσουν αυτό το μοντέλο, το οποίο όμως εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο, καθώς οι παίκτες που βγαίνουν στην αγορά για δανεισμό, "κόβονται" συνήθως την τελευταία στιγμή από τον προπονητή τους.

Ο ΠΑΣ λοιπόν περιμένει και ήδη έχει κάνει κρούσεις και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει δίαυλο επικοινωνίας με όλες σχεδόν τις μεγάλες ομάδες. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης μάλιστα προσπαθεί να... ξεσκονίσει τα κονέ του στους Big-4 και εκτιμά πως αργά ή γρήγορα θα μπορέσει να εξασφαλίσει κάποιους δανεικούς από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Το προηγούμενο διάστημα άλλωστε έκανε πρόταση για τον Θανάση Ανδρούτσο, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε "στοπ" και ζήτησε την παραμονή του παίκτη στο λιμάνι, ενώ τις τελευταίες ημέρες οι Γιαννιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Τριφύλλι για κάποιους παίκτες.

Ο ΠΑΣ έκανε γερό μπάσιμο για τον Περέα, αλλά τον πρόλαβε ο Ολυμπιακό Βόλου του Αχιλλέα Μπέου, ενώ στο στόχαστρο βρίσκεται και ο τερματοφύλακας Κωνσαντίνος Κότσαρης, που έχει επαφές και με τον Άρη.

Ο Χριστοβασίλης προσπαθεί να κινηθεί οικονομικά κατά την επιστροφή της ομάδας του στα "μεγάλα σαλόνια" και το πλάνο του θα πετύχει μόνο αν έχει καλές σχέσεις με τους "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου. Λογικό λοιπόν να βρίσκεται πλέον όλη μέρα στα τηλέφωνα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags