Facebook Pixel Sportdog.gr | Εννιά χρόνια πριν την Μπάγερν, η Γιουνάιτεντ είχε κάνει μεγάλο γλέντι στην Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-08-28 20:18:00

Εννιά χρόνια πριν την Μπάγερν, η Γιουνάιτεντ είχε κάνει μεγάλο γλέντι στην Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Εννιά χρόνια πριν την Μπάγερν, η Γιουνάιτεντ είχε κάνει μεγάλο γλέντι στην Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το έβλεπε κανείς και δεν το πίστευε... Θεωρούσε πως κάποια στιγμή θα σταματούσαν οι «διάβολοι» κι όμως εκείνοι ήταν... πιο διαολεμένοι από ποτέ! Στην 28η Αυγούστου του 2011, η Γιουνάιτεντ είχε βρεθεί σε μεγάλα κέφια κι έκανε γλέντι... άνευ προηγουμένου στην Άρσεναλ φτάνοντας στο τελικό 8-2!

Φέτος, το έκανε η Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Μπαρτσελόνα των Μέσι, Σουάρες, Μπουσκέτς, Πικέ και των υπόλοιπων αστέρων των Καταλανών που πήγαν στη Λισαβόνα για το Final-8 του Champions League με ... διαλυμένο εσωτερικό και ψυχολογία.

Το τελικό 8-2 προκάλεσε σεισμό στους «μπλαουγκράνα» και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς έφερε και την επίσημη δήλωση του Μέσι προς τους διοικούντες το κλαμπ για την επιθυμία αποχώρησης...

Το 2011 στο «Ολντ Τράφορντ», στο ξεκίνημα εκείνης της αγωνιστικής περιόδου που τελικά βρήκε τη Σίτι να επιστρέφει στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου έπειτα από τέσσερις δεκαετίες, η Γιουνάιτεντ στρίμωξε την Άρσεναλ στα σχοινιά, τη χτύπησε αλύπητα και έφτασε στο 8-2 ντροπιάζοντας τους «κανονιέρηδες».

Θυμηθείτε εκείνο το εκπληκτικό παιχνίδι:

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags