Facebook Pixel Sportdog.gr | Ομάδα καταγγέλλει αντιδήμαρχο για τις ώρες προπόνησης σε δημοτικό γήπεδο
| 2020-08-28 22:52:00

Ομάδα καταγγέλλει αντιδήμαρχο για τις ώρες προπόνησης σε δημοτικό γήπεδο

Sportdog Team
Ομάδα καταγγέλλει αντιδήμαρχο για τις ώρες προπόνησης σε δημοτικό γήπεδο

Αδιαφανείς διαδικασίες από την πλευρά αντιδημάρχου του Δήμου Παύλου Μελά για την κατανομή του χρόνου προπόνησης στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει η διοίκηση της τοπικής ομάδας, «Νίκη Ευκαρπίας».

Όπως αναφέρει το thestival.gr, στην ανακοίνωσή της η Νίκη Ευκαρπίας καταγγέλλει ότι ο αντιδήμαρχος Σάκης Λαζαρίδης αποφάσισε μόνος του να δώσει το γήπεδο σε νεοσύστατη ομάδα και να αφήσει την «Νίκη Ευκαρπίας» με μόλις μία ώρα προπόνησης. Οι διοικούντες της ομάδας δηλώνουν ότι θα κινηθούν νομικά κατά του αντιδημάρχου για την απόφασή του.

Η ανακοίνωση της Νίκης Ευκαρπίας:

«Ευχαριστούμε» τον αντιδήμαρχο κ. Σάκη Λαζαρίδη που ήρθε σε συμφωνία με νεοσύστατη σχολή ποδοσφαίρου και της παρέδωσε το γήπεδό μας αφήνοντας εμάς με μία προπονητική ώρα χωρίς καν να μας ρωτήσει. Ενημερώνουμε και τον ίδιο αλλά και τους «συνεργούς» του ότι η ομάδα μας εκτός από καλούς ποδοσφαιριστές έχει και πολύ καλό νομικό τμήμα.

Η απάντηση του αντιδημάρχου:

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος αφήνει αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας της τοπικής ομάδας. «Την ώρα που προσπαθούμε όλες τις ομάδες του Δήμου να τις έχουμε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους χωρίς να πληρώνουν χρήματα, η Νίκη Ευκαρπίας προσπαθεί να εξυπηρετήσει ομάδες εκτός δήμου Παύλου Μελά σε δημοτικά γήπεδα χωρίς καμία ενημέρωση των αρμοδίων. Και όλα αυτά χωρίς να υπάρχει τίποτα ξεκάθαρο για το πώς γίνεται όλη αυτή η εξυπηρέτηση» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Σάκης Λαζαρίδης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags