Facebook Pixel Στον... αέρα ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup, η Ουγγαρία κλείνει τα σύνορα λόγω κορωνοϊού!
| 2020-08-29 11:15:00

Στον... αέρα ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup, η Ουγγαρία κλείνει τα σύνορα λόγω κορωνοϊού!

Sportdog Team
Στον... αέρα ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup, η Ουγγαρία κλείνει τα σύνορα λόγω κορωνοϊού!

Στον...αέρα είναι ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup μεταξύ Σεβίλλης και Μπάγερν Μοναχοτ, που έχει προγραμματιστεί για τις 24 Σεπτεμβρίου στη «Puskas Arena» της Βουδαπέστης. 

Αυτό αναφέρει η ισπανική εφημερίδα AS, εξηγώντας ότι η ουγγρική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι την 1η Σεπτεμβρίου και για τουλάχιστον ένα μήνα, θα κλείσει τα σύνορα με τις άλλες χώρες, προκειμένου να αντιμετωπίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού. 

Πάντως η κυβέρνηση της Ουγγαρίας, άφησε την πόρτα ανοιχτή σε ορισμένες εξαιρέσεις όπως στρατιωτικές αποστολές, ανθρωπιστικές αιτίες, επαγγελματικά ή διπλωματικά ταξίδια.

Αναμένεται συνάντηση μεταξύ της UEFA και της ουγγρικής κυβέρνησης, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι ο αγώνας του UEFA Super Cup, βρίσκεται μεταξύ των εξαιρέσεων από την απαγόρευση εισόδου.

Αυτό όμως ίσως να μην αρκεί, αφού η ευρωπαϊκή ομοσπινδία είχε σχεδιάσει η αναμέτρηση αυτή να οριοθετούσε την επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες, με την παρουσία θεατών στο 30% της χωρητικότητας του «Puskas Arena», κάτι που βέβαια δεν μπορεί να συμβεί τώρα, ακόμα και αν υπάρξει εξαίρεση για την διεξαγωγή του αγώνα. 

Ήδη, πάντως, φαίνεται πως στην UEFA εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις για την διεξαγωγή της αναμέτρησης σε άλλη χώρα και έδρα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags