Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελή σπόντα για Άρη από παίκτη που έφυγε! Πως θα το πάρουν στη Θεσσαλονίκη;
| 2020-08-29 21:54:00

Τρελή σπόντα για Άρη από παίκτη που έφυγε! Πως θα το πάρουν στη Θεσσαλονίκη;

Sportdog Team
Τρελή σπόντα για Άρη από παίκτη που έφυγε! Πως θα το πάρουν στη Θεσσαλονίκη;

Για την αποχώρηση του στον Άρη και το πως έζησε την τελευταία του χρονιά στους «κιτρινόμαυρους», τονίζοντας πως θα μπορούσε να είχε αγωνιστεί περισσότερο αναφέρθηκε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα των Χανίων.

Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε για την τελευταία του σεζόν στους «κιτρινόμαυρους», υπογραμμίζοντας πως θα μπορούσε να αγωνιστεί περισσότερο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis:

«Μετά το αντίο μου από τον Αρη, με προσέγγισαν κάποιες ομάδες αλλά πήρα την απόφαση να πάω στα Χανιά. Γνωρίζω πολύ καλή την δουλειά του προπονητή, η προσέγγιση ήταν πολύ καλή από την ομάδα, άκουσα τους στόχους και τα ζύγισα. Είχα κυρίως προτάσεις από Σούπερ Λιγκ 2, μια ομάδα Σούπερ Λιγκ 1 και μια ομάδα από το εξωτερικό, αλλά δεν με γέμιζε κάποια από αυτές.

Υπάρχει ένα δέσιμο, κρατάω μόνο τα θετικά από τον Αρη, θα συνεχίσω να αγαπάω και να παρακολουθώ αυτή την ομάδα. Αν μου ζητηθεί θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον Αρη, είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Γνώριζε ο κόσμος ότι δεν ήμουν Αρη επειδή ζούσα σε αυτή την πόλη, η αγωνιστικότητά μου και η τιμιότητα μου έδειξαν πως έπαιζα σαν ένας από αυτούς.

Επειδή αγωνίστηκα στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ δεν το είχαν πάρει καλά στην αρχή, αλλά τόσο αγάπη όπως από τον κόσμο του Αρη δεν πήρα από καμία ομάδα. Από 18 χρονών που μπήκα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο έπαψα να υποστηρίζω κάποια ομάδα. Στον Αρη δεν μπορούσα να τα δω μόνο επαγγελματικά και μόνο αν το ζήσει κάποιος θα το καταλάβει».

Για τη νέα προσπάθεια του Αρη: «Είναι επιτυχία που έμειναν κάποια παιδιά από πέρυσι, γνωρίζουν την ομάδα και πρέπει να συμβαίνει αυτόν στον Αρη, έχει πίεση και δυσκολίες και πρέπει να ξέρεις. Εχει καλή εικόνα στο φιλικό με την Σάλκε, εύχομαι να κάνει πολύ καλή πορεία. Ακόμη και με λίγους παίκτες στο τέλος της χρονιάς, η πορεία της ομάδας ήταν αξιοπρεπέστατη. Εγώ συνέχισα παρότι τελείωνε το συμβόλαιό μου, ήθελα να βοηθήσω την ομάδα και δεν ήθελα να την αφήσω να πάει με 9 ή με 10 παίκτες.

Ηταν έξτρα κίνητρο για να δείξω σε όλους που είμαι ακόμη εδώ, ότι μπορεί να αδικήθηκα μέσα στην χρονιά. Θεωρώ πως θα μπορούσα να έχω πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα, υπάρχουν παιχνίδια που θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα, σε κάποια παιχνίδια αδικήθηκα. Ηταν καθαρά θέμα προπονητή. Δεν μπορούσα να συνεχίσω στην ομάδα με τον Ενινγκ προπονητή. MVP θα έβαζα ή τον Μπρούνο Γκάμα ή τον Γιάννη τον Φετφατζίδη. Απώλεια για τον Αρη είναι ο Φραν Βέλεθ, αλλά υπάρχουν αξιόλογοι στόπερ στην ομάδα».

Για τον Χαριστέα και τον Καρυπίδη: «Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα, έκανε μια επιλογή για τον προπονητή που βγήκε θετική. Φέτος θα κριθεί γιατί πέρυσι δεν κατάφερε να κάνει μεταγραφές, σίγουρα θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο για την ομάδα. Η σχέση με τον Καρυπίδη είναι όπως κάθε προέδρου-ποδοσφαιριστή, όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά βάζαμε πλάτη εγώ και ο Δεληζήσης. Δεν θεωρώ πως επηρέασε την ομάδα το BAN, αν η ομάδα περνούσε στον τελικό του Κυπέλλου θα έμεναν και όλα τα παιδιά για να παίξουν».

Για το Spartans: «Το υιοθετήσαμε μέσα από τις προπονήσεις, κάναμε πλάκα με τον Σάσα. Μετά το ματς με τον ΟΦΗ φώναζαν τα παιδιά να το δημοσιεύσουμε. Το κλίμα ήταν καλύτερο μέσα στα πλέι οφ, μέσα στην χρονιά ήταν πιο επαγγελματικά τα πράγματα, πιο ψυχρά».

Για τα νέα παιδιά του Αρη: «Ο Μπαγκαλιάνης είναι αυτή τη στιγμή σε καλή κατάσταση, είναι προσγειωμένο παιδί με όνειρα και φιλοδοξίες και αν συνεχίσει την δουλειά, το μέλλον του ανήκει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags