Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποια Ριζούπολη; Δυσαρέσκεια από Απόλλωνα για την πιθανότητα ορισμού του τελικού εκεί
| 2020-08-30 21:40:00

Ποια Ριζούπολη; Δυσαρέσκεια από Απόλλωνα για την πιθανότητα ορισμού του τελικού εκεί

Sportdog Team
Ποια Ριζούπολη; Δυσαρέσκεια από Απόλλωνα για την πιθανότητα ορισμού του τελικού εκεί

Μετά το τέλος του δεύτερου μπαράζ στη Ριζούπολη με την Ξάνθη που σφράγισε την επιστροφή του Απόλλωνα Σμύρνης στην πρώτη κατηγορία, ορισμένοι φίλαθλοι της Ελαφράς Ταξιαρχίας βρέθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου αλλά και μέσα σε αυτό για να πανηγυρίσουν.

Το κλίμα ήταν πανηγυρικό για την επιστροφή της ομάδας στην κατηγορία που ανήκει, αλλά την ίδια ώρα ήρθε μια φημολογία να... προβληματίσει και να δυσαρεστήσει φιλάθλους και διοίκηση.

Όπως έγινε γνωστό, ένα από τα σενάρια για την διεξαγωγή του αναβληθέντος τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό είναι να γίνει η αναμέτρηση στην Ριζούπολη. Κάτι που «ξένισε» στους ανθρώπους της Ελαφράς Ταξιαρχίας, όπως είναι λογικό, αφού η όλη υπόθεση είχε ταλαιπωρήσει αρκετά και τον Απόλλωνα όλο αυτό το διάστημα.

Η γενικότερη στάση της ΕΠΟ σε αυτό το θέμα, αλλά και στην υπόθεση των μπαράζ και της υπόθεσης ανόδου ήταν αυτή που είχε εξοργίσει τους κυανόλευκους, που βλέπουν με αρνητική διάθεση τη διεξαγωγή του τελικού στη Ριζούπολη. Βέβαια, την ίδια ώρα εάν η ελληνική ομοσπονδία αποφασίσει να συμβεί κάτι τέτοιο, τότε στον Απόλλωνα δεν θα μπορούν να κάνουν κάτι παρά την δεδομένη δυσαρέσκεια που υπάρχει.

Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς πως η Ριζούπολη από αρκετούς κρίθηκε ακατάλληλη, το έβγαλαν άχρηστο, παρότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν στο δεύτερο ματς με την Ξάνθη... χαλί.

Ένα γήπεδο που όπως υποστηρίζουν και από την ιστορική ομάδα, είχαν βρει ένα πρωί με τρύπες από αγνώστους και έτρεχαν να τις μπαλώσουν!

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags