Facebook Pixel Sportdog.gr | Μαθήματα ζωής από τον Αλφόνσο Ντέιβις: Από το στρατόπεδο προσφύγων, στη κορυφή με τη Μπάγερν!
| 2020-08-30 21:55:00

Μαθήματα ζωής από τον Αλφόνσο Ντέιβις: Από το στρατόπεδο προσφύγων, στη κορυφή με τη Μπάγερν!

Sportdog Team
Μαθήματα ζωής από τον Αλφόνσο Ντέιβις: Από το στρατόπεδο προσφύγων, στη κορυφή με τη Μπάγερν!

Ο Αλφόνσο Ντέιβις ήρθε από το Βανκούβερ του Καναδά, μια ομάδα η οποία αγωνίζεται στο MLS, για να φορέσει τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι του 2019. Μια μεταγραφή που μπορεί να μη κόστισε πολύ, ωστόσο φαίνεται να έχει τεράστια αξία η κίνηση αυτή και αυτό διότι αυτά που είδαμε τη σεζόν που μας κύλησε από τον 19χρονο αριστερό οπισθοφύλακα, είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακά.

Ο παίκτης «αστραπή»

Μπορεί να θεωρηθεί δίκαια και ως ο «Flash» της Μπάγερν Μονάχου, καθώς κατέχει το ρεκόρ του δεύτερου πιο γρήγορου ποδοσφαιριστή στο πλανήτη αυτή τη στιγμή, πιάνοντας το ασύλληπτο 36.5 km/h. Ο Αλφόνσο Ντέιβις έχει εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν, τόσο με την απόδοση του, όσο και για την ενέργεια και εκρηκτικότητα που βγάζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ παρά τα 19 του χρόνια, δείχνει απίστευτη ωριμότητα κερδίζοντας από τη πρώτη στιγμή την εμπιστοσύνη των «Βαυαρών».

Ασταμάτητος και ουσιώδης

Ο 19χρονος αριστερός οπισθοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί άνετα να καλύψει όλη την αριστερή πλευρά, δίνοντας λύσεις τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και στο επιθετικό. Η ταχύτητα που έχει ως όπλο, σε συνδυασμό με τη πολύ καλή τεχνική κατάρτιση που διαθέτει, προσφέρει τα μέγιστα και στο δημιουργικό κομμάτι. Μάλιστα, τη φετινή σεζόν σε 46 παιχνίδια, σημείωσε 3 τέρματα, μοιράζοντας και 10 τελικές πάσες στους συμπαίκτες του. Ο Καναδός σίγουρα έχει λύσει τα χέρια των ανθρώπων της Μπάγερν για τα επόμενα χέρια, πετυχαίνοντας διάνα στο πρόσωπο του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Μάθημα ζωής

Αν κάποιος ξετυλίξει το κουβάρι της ζωής του Ντέιβις, θα πάρει ένα μεγάλο μάθημα ζωής…

 

ΠΗΓΗ: repress.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags