Facebook Pixel "Ίλιγγος" με το συμβόλαιο που δίνει στον Μέσι η Σίτι - Εξωπραγματικά ποσά - Πώς να πει "όχι";
| 2020-08-31 10:34:00

"Ίλιγγος" με το συμβόλαιο που δίνει στον Μέσι η Σίτι - Εξωπραγματικά ποσά - Πώς να πει "όχι";

Sportdog Team
"Ίλιγγος" με το συμβόλαιο που δίνει στον Μέσι η Σίτι - Εξωπραγματικά ποσά - Πώς να πει "όχι";

Η τεράστια μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι, από την Μπαρτσελόνα στην Μάντσεστερ Σίτι, είναι... προ των πυλών, καθώς ο Αργεντινός πήρε απόφαση να αποχωρήσει από την Βαρκελώνη, ύστερα από μια... ολόκληρη ζωή.

Βασικό ζητούμενο, είναι εάν ο Μέσι είναι ελεύθερος ή εάν πρέπει να καταβληθούν τα 700 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας που προβλέπεται στο συμβόλαιο του. Η La Liga ανακοίνωσε πως η εν λόγω ρήτρα είναι σε ισχύ, όμως σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, αυτό δεν ισχύει, δεδομένου ότι η περίοδος 2020-21 ήταν προαιρετική στο συμβόλαιο ανανέωσης που έχει υπογράψει με την Μπαρτσελόνα.

Η εφημερίδα «Sport» της Καταλωνίας, που ειδικεύεται στα θέματα της Μπαρτσελόνα, αποκαλύπτει ότι η Μάντσεστερ Σίτι, έχει προτείνει στον Μέσι, πενταετές συμβόλαιο με μεικτές απολαβές 100 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ ο παίκτης θα εισπράξει σε βάθος τριετίας 250 εκατομμύρια ευρώ, ως πριμ υπογραφής!

Σύμφωνα, πάντως, με τα σχετικά δημοσιεύματα, θεωρείται βέβαιο, πως την περίοδο 2023-24, θα πάρει μεταγραφή για το MLS και την Νέα Υόρκη, όπου οι ιδιοκτήτες της Σίτι, διατηρούν την ομώνυμη θυγατρική ομάδα New York City FC.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags