Facebook Pixel Ατακάρες Αναστασίου για κλήρωση με Μπενφίκα: "Αυτό είναι το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-31 16:00:00

Ατακάρες Αναστασίου για κλήρωση με Μπενφίκα: "Αυτό είναι το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Ατακάρες Αναστασίου για κλήρωση με Μπενφίκα: "Αυτό είναι το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ"

ΠΑΟΚ: Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στο Metropolis 95.5 και υποστήριξε ότι είναι πλεονέκτημα για τους Θεσσαλονικείς ότι παίζουν εντός έδρας με τη Μπενφίκα και ότι ο προπονητής τους γνωρίζει τον αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μια ομάδα που προσπαθεί να χτιστεί και να είναι ανταγωνιστική τόσο στη χώρας της όσο και στην Ευρώπη. Μεγάλο πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ ότι ξέρει την χώρα και την ομάδα ο προπονητής του.

Είναι ένα παιχνίδι. Ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Ο βαθμός ετοιμότητας θα παίξει ρόλο. Καθαρά η ατομική ποιότητα κάθε παίκτη και η πνευματική του ετοιμότητα θα παίξουν και αυτά το ρόλο τους ώστε να αποφευχθούν τα λάθη που είναι σημαντικά σε αυτό το επίπεδο.

Το σημαντικό είναι ο ΠΑΟΚ να δείξει μια παρόμοια εικόνα με την Μπεσίκτας. Εάν μπορέσει αυτά τα 30-35 λεπτά που ήταν καταπληκτικός με την Μπεσίκτας να τα κάνει 60 θα ήταν καλά.

Το ευχάριστο είναι ότι αγωνίζεται στην Τούμπα και σε ένα περιβάλλον που γνωρίζει. Πνευματικά πρέπει να είναι έτοιμος και να δώσει το μάξιμουμ. Δεν υπάρχουν περιθώρια για δικαιολογίες και λάθη. Θα χρειαστεί και λίγη τύχη. Χρειάζεται προσοχή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags