Facebook Pixel Κώστας Καραπαπάς – Αχιλλέας Μπέος: Χαμός στη Σούπερ Λιγκ! Άγριος καυγάς Καραπαπά – Μπέου – Ατάκες… σοκ και για κοπριά και αφεντικά!
| 2020-08-31 20:23:00

Χαμός στη Σούπερ Λιγκ! Άγριος καυγάς Καραπαπά – Μπέου – Ατάκες… σοκ και για κοπριά και αφεντικά!

Sportdog Team
Χαμός στη Σούπερ Λιγκ! Άγριος καυγάς Καραπαπά – Μπέου – Ατάκες… σοκ και για κοπριά και αφεντικά!

Κώστας Καραπαπάς – Αχιλλέας Μπέος: Για ακόμα μία φορά η κατάσταση στη Σούπερ Λιγκ ξέφυγε και ευτυχώς που ήταν τηλεδιάσκεψη και αποφύγαμε τα χειρότερα!

Συγκεκριμένα, υπήρξε τη Δευτέρα άγριος… τσακωμός του Κώστα Καραπαπά με τον Αχιλλέα Μπέο, με απίθανες και προσβλητικές εκατέρωθεν εκφράσεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκε ο Δήμαρχος του Βόλου και ιδιοκτήτης της ομάδας, ο οποίος πρόσφατα είχε δηλώσει ότι δεν θα συμμετέχει ξανά σε καμία σύσκεψη της Λίγκας, αφού ο σύλλογος του δεν έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο, ενώ δεν έχει λυθεί και το θέμα με την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων» λοιπόν, ανέφερε σχετικά: «Θέλω να ρωτήσω το εξής: γιατί επέστρεψε ο Βόλος στο ΔΣ. Έχουν έρθει για κάποια συγκεκριμένη εργολαβία; Δεν έχει δικαίωμα να μας λέει, τελείωσε. Τελείωσε στο χωριό του».

Ο Μπέος αντέδρασε λέγοντας «να μας πει πόσους εκπροσώπους έχει ο Ολυμπιακός» και ο Καραπαπάς του απάντησε: «Όσα αφεντικά έχεις εσύ! Τόσους εκπροσώπους έχουμε».

Και συνέχισε: Καλώς τον άγγελο της καθάρσεως του ελληνικού ποδοσφαιρικού. Η κοπριά θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Εσύ δεν ήσουν πουθενά. Όπου ήσουν πάντα είσαι και τώρα, κοπριά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags