Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κι άλλος "ερυθρόλευκος" με κορωνοϊό - Πρώην του ΠΑΟ
| 2020-09-02 10:21:00

Κι άλλος "ερυθρόλευκος" με κορωνοϊό - Πρώην του ΠΑΟ - Τον έπιασε η UEFA - Αποκάλυψη Μίχου!

Του Αδέσποτου
Κι άλλος "ερυθρόλευκος" με κορωνοϊό - Πρώην του ΠΑΟ - Τον έπιασε η UEFA - Αποκάλυψη Μίχου!

Το μεσημέρι της Τρίτης η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο κορωνοϊός χτύπησε και την Εθνική Ελπίδων.

Συγκεκριμένα, πως μέλος της αποστολής, χωρις πάντως να διευκρινίζεται αν πρόκειται για παίκτη ή μέλος του τεχνικού τιμ, που συγκεντρώθηκε τη Δευτέρα (31/8) σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας, ενόψει των αγώνων με την αντίστοιχη ομάδα της Κροατίας και του Σαν Μαρίνο, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από εξουσιοδοτημένη ιατρική υπηρεσία της UEFA.

Το μόνο επιπλέον στοιχείο που διέρρευσε ήταν πως το μέλος της αποστολής αμέσως αποχώρησε από το ξενοδοχείο της εθνικής ομάδας, ενώ ακολουθήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο. Και ότι τα μέλη της αποστολής θα υποβλήθουν σε νέα τεστ σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της UEFA.

Ο "Αδέσποτος" Ευάγγελος Μίχος -ο οποίος μαζί με τον έτερο "Αδέσποτο" Άγγελο Κωνσταντούλια, καθημερινά από Δεύτερα ως Παρασκευή, 16.00-17.00, στον Alpha 989, "γαβγίζουν" τα πάντα- έμαθε πως πρόκειται για τον Στέφανο Ευαγγέλου (το επιβεβαιωμένο κρούσμα). 

Τον 22χρονο στόπερ (πρώην Πανιώνιου, Παναθηναϊκού, ΠΑΣ Γιάννινα) του Ολυμπιακού, ο οποίος τη σεζόν που έληξε κατέγραψε 19 συμμετοχές με τους "κυανέρυθρους" της Νέας Σμύρνης.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags