Facebook Pixel Έτσι θέλει Σωκράτη στο λιμάνι ο Ολυμπιακός - Αυτός κάνει το "κονέ" - Κοιτάζει 38χρονο για αντί-Σα!
| 2020-09-02 17:16:00

Έτσι θέλει Σωκράτη στο λιμάνι ο Ολυμπιακός - Αυτός κάνει το "κονέ" - Κοιτάζει 38χρονο για αντί-Σα!

Sportdog Team
Έτσι θέλει Σωκράτη στο λιμάνι ο Ολυμπιακός - Αυτός κάνει το "κονέ" - Κοιτάζει 38χρονο για αντί-Σα!

Ρεσιτάλ Ευάγγελου Μίχου στους "Αδέσποτους" του Alpha 98,9.

Απολαυστική και… γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των «Αδέσποτων» στον ραδιοφωνικό «αέρα» του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00 – 17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ειδήσεις!

Διαβάστε τα κυριότερα που ακούστηκαν στον ραδιοφωνικό αέρα της εκπομπής του Sportdog.gr την Τετάρτη σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον 38χρονο Μπέτο, αλλά και για την ανανέωση του Φεντερίκο Μακέντα με τον Παναθηναϊκό.

** Ο Ολυμπιακός δεν θα έλεγε "όχι" στην απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ως ελεύθερο. Παράλληλα, η Άρσεναλ δεν θα είχε πρόβλημα να δώσει τον Έλληνα στόπερ και να πάρει από τον Ολυμπιακό τον Ουσεϊνού Μπα. Πολύ καλός φίλος του Σωκράτη είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, που αναμένεται να πάρει πόστο στους Πειραιώτες μετά το τέλος της καριέρας του και θα μπορούσε να κάνει το "κονέ".

** Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο 38χρονος Πορτογάλος τερματοφύλακας, Μπέτο. Ο έμπειρος γκολκίπερ ήταν βασικός την τελευταία τριετία στην τουρκική Γκέζτεπε, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Πόρτο και Σεβίλλη. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποκτήσει τον Όγκμουντουρ Κρίστινσον για δεύτερο τερματοφύλακα και θα χρειαστεί να κινηθούν για βασικό εάν αποχωρήσει ο Ζοζέ Σα, που παρακολουθείται από πολλές ευρωπαϊκες ομάδες.

** Το πήρε πάνω του για Μακέντα ο Αλαφούζος και συμφώνησε με τον Ιταλό μέσα σε 48 ώρες, την ώρα που ο Τσάβι Ρόκα δεν του είχε κάνει πρόταση, ούτε νύξη για νέο συμβόλαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε η ρουκέτα Μαρινάκη: "Θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ο..." - Κλαίνε στην Τούμπα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags