Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Ατάκες Φαν’τ Σιπ για Παπασταθόπουλο και Μανωλά - Γιατί δεν τους κάλεσε (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-09-02 19:28:00

Ατάκες Φαν’τ Σιπ για Παπασταθόπουλο και Μανωλά - Γιατί δεν τους κάλεσε - Κλείνει την πόρτα; (Vid)

Sportdog Team
Ατάκες Φαν’τ Σιπ για Παπασταθόπουλο και Μανωλά - Γιατί δεν τους κάλεσε - Κλείνει την πόρτα; (Vid)

Εθνική Ελλάδας: Στη συνέντευξη Τύπου για την αυριανή (21:45) αναμέτρηση κόντρα στη Σλοβενία για το Nations League, ο Τζον Φαν'τ Σιπ ρωτήθηκε για τη μη κλήση Παπασταθόπουλου και Μανωλά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έδωσε κάποια εξήγηση και αρκέστηκε να πει απλώς πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, αυτές είναι οι επιλογές του τεχνικού τιμ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για:

Την κατάσταση με τις Εθνικές ομάδες, τη Σλοβενία και τον Ίλισιτς: Είναι μία δύσκολη περίοδος για τις Εθνικές με διακοπή δέκα μηνών. Τώρα πρέπει να βάλουμε ξανά μπροστά τον κινητήρα. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να ετοιμαστούμε. Να δείξουμε ποσο δυνατοί είμαστε. Κοιτάμε και τα ματς που είχαμε πίσω γιατί ήταν πολύ καλή η απόδοση της ομάδας. Φυσικά η Σλοβενία είναι πολύ καλή ομάδα. Όπως είπε ο Βασίλης δεν υπάρχουν φαβορί και εύκολα ματς. Εμείς θέλουμε με πειθαρχία και προσπάθεια να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ο Ίλισιτς είναι ένας παίκτης που απολαμβάνεις να βλέπεις. Με πολύ καλή σεζόν με γκολ και πολύ καλό αριστερό. Του εύχομαι ότι καλύτερο και να επιστρέψει.

Το γιατί δεν βρίσκονται στις επιλογές Παπασταθόπουλος και Μανωλάς: Επιλέξαμε παίκτες που πιστεύουμε. Υπάρχουν και νέοι παίκτες. Εάν έχεις την ελληνική υπηκοότητα και έχεις τις ικανότητες μπορείς να έχεις την ευκαιρία. Σε αυτήν την περίπτωση και σε αυτήν την φάση με αυτά τα κριτήρια πήραμε αυτές τις αποφάσεις.

Το πώς είδε τους παίκτες: Ήθελα να δω την ενέργεια της ομάδας. Τα παιδιά ήρθαν με καλή ενέργεια και διάθεση. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είδα πολύ θετικό κλίμα. Θέλω τα καλά σημάδια να τα μετουσιώσουμε σε καλά αποτελέσματα. Θέλουμε να παίζουμε ματς, καλά ματς και να αγωνίζονται σε κορυφαίο επίπεδο οι παίκτες μας. Θέλουμε να ανέβουμε στη β' κατηγορία αλλά θέλουμε εξέλιξη και στους παίκτες και στην ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags