Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Προ των πυλών μεταγραφή - Τελειώνει μεγάλο όνομα ο Ρέμπε!
| 2020-09-02 23:48:00

Εξέλιξη που θα κάνει... μπαμ στον ΠΑΟΚ - Προ των πυλών μεταγραφή - Τελειώνει μεγάλο όνομα ο Ρέμπε!

Sportdog Team
Εξέλιξη που θα κάνει... μπαμ στον ΠΑΟΚ - Προ των πυλών μεταγραφή - Τελειώνει μεγάλο όνομα ο Ρέμπε!

ΠΑΟΚ: Την Τρίτη προέκυψαν διαδοχικά δύο σενάρια για τερματοφύλακες από την Βραζιλία που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ. Το ένα αφορούσε σε πρόταση δανεισμού του Δικεφάλου για τον 22χρονο διεθνή με τις μικρές εθνικές της Βραζιλίας, Λούκας Πέρι (είχε πάει δανεικός για πέντε μήνες στην Κρίσταλ Πάλας και τον ήθελε και η Εβερτον), την οποία αρνήθηκε η Σάο Πάολο.

Μετά ήρθε και το σενάριο για κρούση του Δικεφάλου για τον 23χρονο τερματοφύλακα της Πόντε Πρέτα, Ιβάν Κουαρέσμα Ντα Σίλβα της Πόντε Πρέτα. Πρόκειται για αρχηγό της ομάδας με 81 παιχνίδια και 8 φορές διεθνή με την Βραζιλία U23, για τον οποίο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα υπήρξε πρόταση της Μπαρτσελόνα και φέρεται να είναι κοντά στην Μίλαν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Μetrosport, η Πόντε Πρέτα ζητά ένα ποσό άνω των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κουαρέσμα. Όλα αυτά επιβεβαιώνουν την πρόθεση του ΠΑΟΚ να πουλήσει τον Πασχαλάκη και να βρει τον διάδοχό του. Ίσως, μάλιστα, με βάση χθεσινοβραδινές πληροφορίες, ο Όλαφ Ρέμπε ήδη να τον έχει βρει. Απλά περιμένει την κατάλληλη πρόταση για την αποχώρηση του Έλληνα διεθνή.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags