Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκινητικός Φαν ντερ Σαρ! Γράμμα στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ να στηρίξουν τον ντε Μπέεκ
| 2020-09-04 04:33:00

Συγκινητικός Φαν ντερ Σαρ! Γράμμα στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ να στηρίξουν τον ντε Μπέεκ

Sportdog Team
Συγκινητικός Φαν ντερ Σαρ! Γράμμα στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ να στηρίξουν τον ντε Μπέεκ

Με επιστολή που ανέβασε στα social media ο Έντβιν φαν ντερ Σαρ ζητά από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βοηθήσουν τον φαν ντερ Μπέεκ να «ονειρευτεί».

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ανακοίνωσαν χθες το πρώτο τους μεταγραφικό απόκτημα στην καλοκαιρινή περίοδο, με τον Donny van de Beek να υπογράφει 5ετες συμβόλαιο.

Ο 23χρονος πλέι-μέικερ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην περυσινή πορεία του Άγιαξ μέχρι τα ημιτελικά του Champions League και τώρα πραγματοποίησε το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Έχοντας τέσσερις κατακτήσεις Premier League και ένα Champions League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι πλέον διευθύνων σύμβουλος στον «Αίαντα» και αποτέλεσε «σημείο – κλειδί» για την μετακίνηση του νεαρού μέσου στο Ολντ Τράφορντ. Μάλιστα, απευθυνόμενος στους οπαδούς των «Κόκκινων Διαβόλων», τους ζήτησε να φερθούν με αγάπη στον Ντόνι, ελπίζοντας πως θα πετύχει όπως εκείνος στο Μάντσεστερ.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Αγαπητοί οπαδοί της Manchester United, ελπίζω να είστε καλά. Φαίνεται πως οι δρόμοι μας συναντιούνται και πάλι. Ένας δικός μας, έγινε μέλος σας αυτή τη σεζόν. Και όπως αρκετοί παίκτες πριν από αυτόν, ήταν μαζί μας από μικρό παιδί.

Λίγο μετά το ντεμπούτο του, ξεχώρισε ως ένας από τους καλύτερους μας. Ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια ήταν εκπληκτικά. Από το Europa League (δε κρατάμε κακία), στην πορεία μας στο Champions League και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ολλανδίας.

Η ομάδα που ήταν μέλος, απέδειξε στον κόσμο ποιοι είμαστε και τι σημαίνει Ajax.

Όπως και εσείς, έτσι και εμείς είμαστε περήφανοι για την παραγωγή ταλέντων και την ευκαιρία που τους δίνουμε να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο. Μπορεί να πει κανείς ότι το νέο σας αστέρι είναι η προσωποποίηση αυτής της περηφάνιας.

Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που στεναχωριόμαστε για την αποχώρησή του, αλλά καταλαβαίνουμε ότι ήρθε η ώρα να κάνει το βήμα παραπάνω. Να ονειρευτεί.

Και τι καλύτερο από το Θέατρο των Ονείρων για να το κάνει αυτό. Πιστέψτε με, ξέρω. Σας παρακαλώ να προσέξετε τον Donny μας και να τον ωθήσετε να ονειρευτεί.

Απολαύστε το μέλλον,

Edwin van der Sar, CEO, ACF Ajax».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags