Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Ο Φαν’τ Σιπ… είδε καλή Εθνική και ωραίο ποδόσφαιρο – Του έφταιγε ο αντίπαλος τερματοφύλακας!
| 2020-09-04 00:20:00

Ο Φαν’τ Σιπ… είδε καλή Εθνική, ωραίο ποδόσφαιρο - Του έφταιγε ο αντίπαλος τερματοφύλακας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Φαν’τ Σιπ… είδε καλή Εθνική, ωραίο ποδόσφαιρο - Του έφταιγε ο αντίπαλος τερματοφύλακας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εθνική Ελλάδας: Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της Εθνικής Ελλάδας μετά το 0-0 στη Σλοβενία εμφανίστηκε ο Τζον Φαν’τ Σιπ.

Μπορεί η εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να ήταν από κάκιστη έως μέτρια και χωρίς φαντασία στο παιχνίδι, ωστόσο ο Ολλανδός κόουτς μιλώντας τόσο στο CosmoteSport όσο και στο OPEN, έκανε λόγο για καλή και ωραία εμφάνιση, ενώ τόνισε πως για την ισοπαλία… έφταιγε ο αντίπαλος τερματοφύλακας!

Αναλυτικά:

"Θέλω να συγχαρώ την ομάδα γιατί μετά από δέκα μήνες κάναμε καλή προσπάθεια, ας μην ξεχνάμε ότι είχαμε μόνο τρεις μέρες.  Είχαμε ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά γιατί παίξαμε καλό, ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε επηρεαστεί από τον ιό, στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα δεν σκόραρε, αλλά κάναμε ευκαιρίες. Ας μην ξεχνάμε και τον γκολκίπερ που έχουν οι Σλοβένοι, δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες και αυτό κρατάμε.

Πάντα θέλεις να κερδίζεις, αυτός είναι ο στόχος. Ήμασταν η πιο δυνατή ομάδα. Πρέπει να παιδιά να χτίσουν πάνω σε αυτό. Θέλω α εδραιωθεί η φιλοσοφία μου, δηλαδή τα παιδιά να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο", υποστήριξε ο Ολλανδός προπονητής.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags