Facebook Pixel Sportdog.gr | Το παράπονο του Μπακασέτα: "Κυριαρχήσαμε... - Γι΄αυτό δεν σκοράραμε" - Ατάκες για το περιβραχιόνιο
| 2020-09-04 00:34:00

Το παράπονο του Μπακασέτα: "Κυριαρχήσαμε... - Γι΄αυτό δεν σκοράραμε" - Ατάκες για το περιβραχιόνιο

Sportdog Team
Το παράπονο του Μπακασέτα: "Κυριαρχήσαμε... - Γι΄αυτό δεν σκοράραμε" - Ατάκες για το περιβραχιόνιο

Εθνική Ελλάδας: Στην αναποτελεσματικότητα της Εθνικής στάθηκε ο Τάσος Μπακασέτας μετά το 0-0 κόντρα στη Σλοβενία.

Ο διεθνής άσος εστίασε στην έλλειψη ρυθμού των παικτών λόγω της αποχής, τόνισε πως η Ελλάδα κυριαρχήσε στο ματς και μίλησε για το γεγονός ότι αγωνίστηκε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο OPEN TV: «Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα όπου η Σλοβενία ήταν λογικό να μπει πιο δυνατά, στο υπόλοιπο κυριαρχήσαμε στο γήπεδο, κερδίσαμε τις «μονομαχίες». Μας έλειπε το γκολ, ο στόχος ήταν η νίκη και αυτό θέλαμε. Αλλά δεν ήρθε το γκολ που θα μας την έδινε».

Για το αν η Εθνική έχει δυσκολία στο σκοράρισμα τόνισε: «Δεν θεωρώ ότι μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει δυσκολία. Είχαμε να βρεθούμε 10 μήνες μαζί, δείξαμε συμπαγής σαν ομάδα, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, δεν θέλω να σκεφτώ ότι έχουμε δυσκολία στο σκοράρισμα. Νομίζω ότι περισσότερο μας επηρέασε η αποχή. Στα προηγούμενα παιχνίδια δείξαμε πως μπορούμε να σκοράρουμε, γυρίσαμε παιχνίδια όπως με την Φινλανδία»

Για την θέση του αρχηγού είπε: «Η δουλειά μας είναι ξεκάθαρη, να βοηθάμε τους νεαρούς, να τους ενθαρρύνουμε να μπουν γρήγορα στο κλίμα. Επίσης να έχουμε την λογική πως πάνω απ όλα την ομάδα, πάνω από τον εαυτό μας, ο κάθε αρχηγός στην Εθνική οφείλει να τα προσέξει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags