Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πουλάει Γιαννούλη με τουλάχιστον 8 εκατομμύρια
| 2020-09-04 18:40:00

"Ψήνει" super deal ο ΠΑΟΚ - Πουλάει βασικό με 8 εκατομμύρια - "Σκάει" πρόταση!

Sportdog Team
"Ψήνει" super deal ο ΠΑΟΚ - Πουλάει βασικό με 8 εκατομμύρια - "Σκάει" πρόταση!

ΠΑΟΚ: Το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη παίζει στο μεταγραφικό παζάρι και υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές χώρες, ωστόσο η πρόκριση επί της Μπεσίκτας, που έδωσε μια βαθιά οικονομική ανάσα, βοηθά τον ΠΑΟΚ να παίξει με τους δικούς του όρους σ΄ αυτό το παιχνίδι.

Όπως αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα η FORZA, για τον Γιαννούλη υπάρχει ενδιαφέρον από τη Νιουκάστλ, η οποία προσφέρει 4,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα σ΄ αυτά τα επίπεδα είναι η πρόταση και της Μαρσέιγ.

Είναι σαφές ότι αυτά δεν είναι ποσά για παίκτη της αξίας του Γιαννούλη, ωστόσο οι ενδιαφερόμενες ομάδες ξεκινούν από χαμηλά για να φτάσουν εκεί που θέλουν.

Ο αέρας που δίνει στον ΠΑΟΚ η σιγουριά των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, τον κάνει να είναι πιο σκληρός στις διαπραγματεύσεις για τον Γιαννούλη και δόθηκε το μήνυμα στην αγορά ότι στην Τούμπα δεν πρόκειται να συζητήσουν για τον διεθνή αριστερό μπακ για ποσά κάτω των 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Για τον ΠΑΟΚ δεν είναι... ζωτικής σημασίας η πώληση του Γιαννούλη, οπότε δεν πρόκειται να πέσει από τα χρήματα, με τα οποία τον κοστολογεί.

Πέραν του ενδιαφέροντος από τη Νιουκάστλ, που είναι πολύ ζωηρό, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι την καλύτερη πρόταση ο ΠΑΟΚ την περιμένει από άλλη χώρα, με πρώτη... ύποπτη την Ιταλία.

Πηγή : FORZA

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags