Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Άποψη-έκπληξη Σούλη για Εθνική - Τι έκανε ο Φαν’τ Σιπ
| 2020-09-04 21:08:00

Άποψη-έκπληξη Σούλη για Εθνική - Τι έκανε ο Φαν’τ Σιπ - Αποθέωση Σβάρνα - "Οι παίκτες του ΠΑΟΚ...."

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Άποψη-έκπληξη Σούλη για Εθνική - Τι έκανε ο Φαν’τ Σιπ - Αποθέωση Σβάρνα - "Οι παίκτες του ΠΑΟΚ...."

Εθνική Ελλάδας: Η Ελλάδα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Σλοβενία στην πρεμιέρα του UEFA Nations League, παρέμεινε αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά διέκοψε το νικηφόρο σερί που έχτισε στα τρία προηγούμενα ματς.

Το σχόλιό του για το παιχνίδι κατέθεσε στο sportdog ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα, παρά τα γενικά αρνητικά σχόλια, απέδωσε τις λίγες φάσεις στην απουσία επιθετικών χαφ στην 11άδα, ενώ δικαιολόγησε και τον Φαν'τ Σιπ για την καθυστέρηση των αλλαγών. 

Ποια γεύση σας άφησε η Εθνική απέναντι στη Σλοβενία;

"Δεν είχε άσχημη εικόνα! Είχε καλή κυκλοφορία, κατοχή και μεταφορά της μπάλας από πίσω προς τα μπροστά. Απλώς δεν είχαμε τελική προσπάθεια. Δεν ήμασταν και καλή στην τελική πάσα. Δεν είχαμε ευκαιρίες δηλαδή. Επίσης, έγιναν πολλά φάουλ και κόρνερ. Παρά τα καλά χτυπήματα του Μπακασέτα δεν δημιουργήσαμε κινδύνους. Δεν μπορούσαμε να είχαμε και πολλές φάσεις, γιατί τα δύο χαφ, ο Ζέκα με τον Κουρμπέλη είναι αμυντικογενείς παίκτες. Οι πάσες τους είναι περισσότερο παράλληλες παρά κάθετες. Βέβαια, δεν απειληθήκαμε και πολύ με εξαίρεση την τελευταία φάση του αγώνα που αν δεχόμασταν γκολ θα χάναμε το παιχνίδι".

Το στήσιμο του Φαν'τ Σιπ πώς σας φάνηκε;

"Ο προπονητής ξέρει τους παίκτες. Υπάρχει όμως μεγάλη αποχή. Νομίζω ότι το μόνο που θα μπορούσε να κάνει ήταν να φρέσκαρε την ομάδα γρηγορότερα. Γιατί οι παίκτες είχαν να παίξουν πολύ καιρό. Αυτό το είδαμε που μετά το 75' ήταν τελείως ακίνδυνοι. Ήταν θέμα κούρασης".

Πώς σχολιάζεται παρθενική συμμετοχή στο ομοσπονδιακό συγκρότημα του Στράτου Σβάρνα;

"Δεν είχε δυσκολίες. Είχε καλή επικοινωνία με τον Σιόβα. Τον βοήθησε πολύ το γεγονός ότι είχε από πίσω του τον Μπάρκα και δίπλα του τον Μπακάκη, με τους οποίους έχει επαφή λόγω ΑΕΚ. Γνωρίζονται...".

Στο 86' όμως έχασε τον Σπόραρ που πλάσαρε στη μικρή περιοχή και η μπάλα έφυγε άουτ...

"Μπορείς να πεις ότι τον έχασε. Μπορείς να πεις όμως ότι κάποιος άλλος έχασε τον Ζίβετς από την αριστερή πλευρά που βγήκε η σέντρα. Είχε καλή παρουσία ο Σβάρνας, αν και δεν είχε πολλά προβλήματα αμυντικά η Ελλάδα. Οι αντίπαλοί μας δεν μας απείλησαν".

Υπάρχει κάποιος παίκτης από τον οποίο περιμένατε περισσότερα πράγματα;

"Όλοι προσπάθησαν. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις αυτήν την περίοδο. Είδαμε όμως, ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Γιαννούλης με τον Λημνιό ήταν περισσότερο έτοιμοι, επειδή είχαν το παιχνίδι με τη Μπεσίκτας στα πόδια τους. Είδαμε για παράδειγμα τον Μάνταλο, ότι μετά το 70' είχε κουραστεί, ενώ μέχρι εκείνο το σημείο ήταν πάρα πολύ καλός. Το ίδιο και ο Μπακασέτας».

Πώς σας φάνηκαν οι αλλαγές του Μασούρα και του Φούντα;

"Έπαιξαν πολύ λίγο. Δεν μπορείς να τους κρίνεις. Εγώ θα έκανα γρηγορότερα αλλαγές. Ίσως όμως ήταν ευχαριστημένος ο προπονητής και γι'αυτό δεν έκανε κάποια κίνηση στο χορτάρι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βουίζει" η πιάτσα για μεγάλη μεταγραφή - Ο μόνος που ξεχώρισε με την Εθνική - Μεγάλη πρόταση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags