Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρες από "Αρειανό" για τη μεταγραφή του ΠΑΟΚ: "Θα αφήσει εποχή - Από τους κορυφαίους της 20ετίας"!
| 2020-09-04 22:00:00

Ατακάρες από "Αρειανό" για τη μεταγραφή του ΠΑΟΚ: "Θα αφήσει εποχή - Από τους κορυφαίους της 20ετίας"!

Sportdog Team
Ατακάρες από "Αρειανό" για τη μεταγραφή του ΠΑΟΚ: "Θα αφήσει εποχή - Από τους κορυφαίους της 20ετίας"!

ΠΑΟΚ: Ο βετεράνος ποδοσφαιιστής του Άρη, Ζόραν Λόντσαρ, αποθέωσε τον Άντριγια Ζίβκοβιτς, που ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μιλώντας στο Metropolis, ο Λόντσαρ έπλεξε το εγκώμιο του Ζίβκοβιτς ,επισημαίνοντας πως είναι ικανός να αφήσει εποχή και ότι πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους Σέρβους ποδοσφαιρστές της τελευταίας 20ετίας!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ιστορικό του Ζίβκοβιτς:

«Είμαι κατάλληλος να μιλήσω και να τα πω όπως είναι τα πράγματα. Λίγο έπαιζε, λίγο δεν έπαζε πριν πάω στην Παρτίζαν. Μόλις τον είδαμε, εντοπίσαμε ότι έχει πολύ μεγάλο ταλέντο και τον βάλαμε να παίζει. Το έδειξε, βοήθησε πάρα πολύ και έδωσε τον τίλο στην Παρτιζάν εκείνη τη χρονιά. Έκανε πάρα πολύ καλή σεζόν. Πήγε με την Κ-20 της Σερβίας που πήρε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Χωρίς ξεκούραση ξεκίνησε προετοιμασία σερί και έπαιξε στην καλή σεζόν της στην Ευρώπη, είχε σκοράρει και γενικώς αξίζει και κάνει διαφορά».

Για τα χαρακτηριστικά του:

«Είναι κοντός να το ξέρετε. Περίπου σαν… εμένα. Η καλύτερη θέση να παίξει εξτρέμ και στις δύο πλευρές. Περισσότερο δεξιά γιατί έχει πολύ καλό αριστερό πόδι. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και σπουδαία προσωπικότητα, πολύ γρήγορος με ή χωρίς μπάλα, μπορεί να παίζει απέναντι σε κλειστή άμυνα αλλά και με χώρο γιατί έχει πολύ καλή τεχνική. Έπρεπε να αφήσει μεγάλη εποχή στη Σερβία. Δυστυχώς μικρός έφυγε στην Πορτογαλία και δεν έπαιξε πολύ. Είναι καλή κίνηση του ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοι και όλοι στον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ ευχαριστημένοι μαζί του. Δεν τον έχω δει τα τελευταία 3-4 χρόνια».

Για το πόσο μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ:

«Από αυτό που ξέρω οι δυνατότητές του είναι παραπάνω από όσα περιμένουν όλοι. Θα βγει καλύτερος απ’ όσο περιμένουν, αν τον στηρίξουν όλοι. Μπορεί να αφήσει εποχή και γρήγορα να ανεβάσει την αξία του να φύγει μεταγραφή. Η αξία του είναι τέσσερις και παραπάνω φορές πάνω απ’ όσο αξίζει τώρα. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχει η Σερβία στα τελευταία 20 χρόνια!

Πιστεύω θα το δείξει και θα μιλήσουμε σε 6 μήνες να δείτε. Τον είχα στην προπόνηση, είναι ομαδικός. Είναι έκπληξη που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ μικρή ομάδα, αλλά για τις μέσα 10 ομάδες της Ευρώπης!».

Για το ότι έπαιξε σε λίγα ματς στην Πορτογαλία:

«Είναι έκπληξη που δεν έπαιξε στην Πορτογαλία. Πραγματικά φοβερό ταλέντο, με μεγάλη ποιότητα. Αν τον προσέξουν, είναι χρυσό παιδί, θα κερδίσουν πράγματα. Αν τον έχεις κόντρα μπορεί να δείξει άλλη εικόνα».

Για τον πατέρα του που τον μανατζάρει:

«Έγινε ένα μπέρδεμα με την Παρτιζάν, δεν τα βρήκαν και άνοιξε εταιρία και είναι ο μάνατζερ του. Καλή επιτυχία του εύχομαι. Θα ήθελα πολύ να πήγαινε στον Άρη. Άλλα όλο τον ελληνικό λαό αγαπάω και εύχομαι καλή τύχη να έχει ο Άντρια στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags