Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο! Πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορείται για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας
| 2020-09-04 23:18:00

Απίστευτο! Πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορείται για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

Sportdog Team
Απίστευτο! Πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορείται για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

Ο παλαίμαχος Γερμανός διεθνής ποδοσφαιριστής Κριστόφ Μέτζελντερ, κατηγορείται για κατοχή και διανομή περιεχομένων παιδικής πορνογραφίας.

Πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές ποινές και συγκεκριμένα όπως αναφέρει το περιφερειακό δικαστήριο του Ντίσελντορφ στοιχειοθετήθηκε επίσημη κατηγορία εναντίον του Μέτζελντερ από τον εισαγγελέα.

Μάλιστα το δικαστήριο σε επίσημη συνέντευξη Τύπου γνωστοποίησε ότι έχουν ανακαλυφθεί σχεδόν 300 αρχεία παιδικής πορνογραφίας στο κατασχεθέν κινητό του 40χρονου παλαίμαχου παίκτη.

Ο ίδιος ο Μέτζελντερ μέσω των δικηγόρων του αρνείται τους ισχυρισμούς των δικαστικών λειτουργών έως τώρα, ωστόσο όταν του ζητήθηκε από τη δημόσια γερμανική τηλεόραση WDR να πει την άποψή του για τις νέες εξελίξεις στην υπόθεσή του, απέφυγε επιμελώς να το κάνει.

Αυτή η υπόθεση μάλιστα τον είχε οδηγήσει τον Σεπτέμβριο του 2019 στην παραίτηση από την προεδρία της ομάδας TuS Haltern am See, στην οποία είχε κλείσει την ποδοσφαιρική καριέρα του το 2014.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags