Facebook Pixel Πανιώνιος: Νέα αφαίρεση βαθμών υποβλήθηκε στον Πανιώνιο.
| 2020-09-05 23:40:00

Νέο "χαστούκι" για τον Πανιώνιο - Αφαίρεση βαθμών για οφειλές - Τι αποφάσισε η ΕΠΟ

Sportdog Team
Νέο "χαστούκι" για τον Πανιώνιο - Αφαίρεση βαθμών για οφειλές - Τι αποφάσισε η ΕΠΟ

Πανιώνιος: Νέα αφαίρεση βαθμών υποβλήθηκε στον Πανιώνιο.

Σύμφωνα με τα όσα αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ το Σάββατο επιβλήθηκε αφαίρεση ποινών σε Πηνιώτη και Μανοΐλοβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

- Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Μιχαήλ-Άγγελου Πινιώτη του Κωνσταντίνου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 177/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

- Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Φιλίπ Μανόλοβιτς του Μπράνισλαβ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 164/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 48/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνισθεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags