Facebook Pixel Nations League: Νίκησαν στη Σουηδία οι Γάλλοι με γκολάρα Εμπαπέ - Τεσσάρα οι Πορτογάλοι χωρίς Ρονάλντο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-09-06 00:07:00

Νίκησαν στη Σουηδία οι Γάλλοι με γκολάρα Εμπαπέ - Τεσσάρα οι Πορτογάλοι χωρίς Ρονάλντο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νίκησαν στη Σουηδία οι Γάλλοι με γκολάρα Εμπαπέ - Τεσσάρα οι Πορτογάλοι χωρίς Ρονάλντο (ΒΙΝΤΕΟ)

Nations League: Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο Group3 του Nations League του 2020-21 η πρωταθλήτρια κόσμου, Γαλλία. Οι Τρικολόρ λύγισαν με 0-1 την πάντα μαχητική, Σουηδία, με τον Κιλιάν Εμπάπε να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που έγινε στην Σόλνα.

Στο 41’ ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν πήρε την κόντρα μέσα στην περιοχή και από δύσκολη γωνία νίκησε τον Ολσεν. Το 0-1 παρέμεινε ως το τελικό παρά την καλή απόδοση των Σκανδιναβών στην επανάληψη, ειδικά μετά την είσοδο του Κολουσέβσκι και παρότι στις καθυστερήσεις ο Μαρσιάλ πήρε πέναλτι, όμως ο Γκριεζμάν έστειλε την μπάλα… έξω από το γήπεδο.

Στο άλλο ματς του ομίλου οι πρωταθλητές Ευρώπης ισοπέδωσαν την Κροατία με 4-1. Οι Ίβηρες έκαναν πάρτι, δίχως τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Ζοάο Κανσέλο ν’ ανοίγει το σκορ στο 41’ και από εκεί και μετά ήρθε ένα καταιγιστικό δεύτερο μέρος για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Ο Ντιόγκο Ζότα στο 58’ έκανε το 2-0, ο Ζοάο Φέλιξ στο 70’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Πέτκοβιτς μείωσε στο 90+1’ σε 3-1, ωστόσο οι Πορτογάλοι χτύπησαν άλλη μια φορά στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+4’ με τον Αντρέ Σίλβα να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Την ίδια ώρα έγινε και το Δανία - Βέλγιο για το Group2 του League A και είχε νικητές του φιλοξενούμενους (0-2).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

League A

Group2

Δανία - Βέλγιο 0-2
(9’ Ντεναγιέρ, 77’ Μέρτενς)

Group3

Πορτογαλία - Κροατία 4-1
(41’ Ζοάο Κανσέλο, 58’ Ντιόγκο Ζότα, 70’ Ζοάο Φέλιξ, 95’ Αντρέ Σίλβα - 91’ Πέτκοβιτς)

Σουηδία - Γαλλία 0-1
(41’ Μπαπέ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags