Facebook Pixel Αυτός είναι ο αντι-Ινσούα του ΠΑΟ! "Έρχεται για να παίξει βασικός - Έπαιρνε 3.500 ευρώ τη νίκη"
| 2020-09-06 15:30:00

Αυτός είναι ο αντι-Ινσούα του ΠΑΟ! "Έρχεται για να παίξει βασικός - Έπαιρνε 3.500 ευρώ τη νίκη"

του Γιώργου Κτενά
Αυτός είναι ο αντι-Ινσούα του ΠΑΟ! "Έρχεται για να παίξει βασικός - Έπαιρνε 3.500 ευρώ τη νίκη"

Με άκρως κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Βίκτορ Αλβάρεζ ο Λευτέρης Ντανοβασίλης, άριστος γνώστης τού ρωσικού ποδοσφαίρου, που μίλησε στο sportdog για τον μεταγραφικό στόχο των Πράσινων. 

Πώς είναι το αγωνιστικό στιλ του; Ποιες άλλες θέσεις μπορεί να καλύψει; Ποια ήταν η αγωνιστική του παρουσία στη Ρωσία; Αυτές και άλλες απαντήσεις αποκλειστικά στο sportdog!

"Είναι πολύ καλός παίκτης, παίζει τόσο ως αριστερός μπακ αλλά μπορεί να παίξει και ως αριστερός στόπερ. Είχε κάποιους τραυματισμούς στην Άρσεναλ Τούλα, αλλά αυτοί ήταν άτυχοι τραυματισμοί, δηλαδή στον ώμο, στο χέρι, και όχι μυϊκοί ή άλλου τύπου. Βασικός ήταν στη Ρωσία και δεν είχε κανένα πρόβλημα για να κρατήσει τη θέση του. Θεωρώ ότι από τους ελεύθερους είναι πολύ καλή επιλογή", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Λ. Ντανοβασίλης.

Για ποιον λόγο αποχώρησε από την ομάδα του;

"Δεν τα βρήκαν καθώς στην Τούλα γίνονται αλλαγές σε ευρύτερο πλαίσιο. Έπεσε το μπάτζετ, άλλαξε ο τεχνικός διευθυντής. Παραξενεύτηκα που δεν είχε προτάσεις από τη Ρωσία αλλά γενικότερα υπάρχουν αλλαγές στη Ρωσία".

Είναι παίκτης που αν έρθει στην Ελλάδα θα είναι βασικός; Ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον καλύψει οικονομικά;

"Αν έρθει στον Παναθηναϊκό θα παίζει βασικός. Δεν ξέρω ακριβώς το συμβόλαιο που είχε στη Ρωσία, αλλά στην Τούλα δίνουν πολλά μπόνους. Για παράδειγμα είναι στο καταστατικό της έχει μπόνους νίκης στα 3.500 ευρώ ενώ για την ισοπαλία είναι στα 1.500 ευρώ".

Στον Παναθηναϊκό, αριστερά, είχαμε μάθει τον Ινσούα εδώ και κάποια χρόνια - Ο Αλβάρεζ πώς είναι ως παίκτης;

"Είναι έξυπνος παίκτης και καλό παιδί. Στη Ρωσία δεν έπαιξε ποτέ όλη την πλευρά. Θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον ισάξιος του Ινσούα, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερος γιατί αφορά και τον βαθμό προσαρμοστικότητας κ.λπ. Θεωρώ ότι είναι καλή επιλογή για αντι-Ινσούα. Και ταιριάζει στο προφίλ του Ινσούα ως παίκτης. Δεν είναι πολύ επιθετικογενής, ήταν προσηλωμένος στην άμυνα και αυτό ταίριαζε και με το πώς έπαιζε η ομάδα του. Ήταν σταθερός και προσηλωμένος παίκτης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεγάλη έκπληξη στον ΠΑΟ! Αυτόν "καθάρισε" ο Πογιάτος - Σούπερ παίκτη - Πήγε κόντρα στον Ρόκα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags