Facebook Pixel ΑΕΚ: Ποια ΑΕΚ τώρα; Θα τους τρελάνει όλους ο Βράνιες - Χτυπάει απίθανη μεταγραφή
| 2020-09-06 18:08:00

Ποια ΑΕΚ τώρα; Θα τους τρελάνει όλους ο Βράνιες - Χτυπάει απίθανη μεταγραφή - Είπατε τίποτα;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποια ΑΕΚ τώρα; Θα τους τρελάνει όλους ο Βράνιες - Χτυπάει απίθανη μεταγραφή - Είπατε τίποτα;

ΑΕΚ: Το τέλος του... σίριαλ με τον Όγκνιεν Βράνιες δεν φαίνεται στον ορίζοντα, καθώς η υπόθεση της επιστροφής του στην ΑΕΚ εξακολουθεί να είναι μπλεγμένη.

Την ώρα που οι άνθρωποι της Ένωσης συνεχίζουν να ασχολούνται με την περίπτωση του Βόσνιου, τον οποίο θέλει στην ομάδα ο Καρέρα παρά την απόκτηση του Χνιντ, η Άντερλεχτ δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει ως ελεύθερος δίχως να αποκομίσει οικονομικό όφελος.

Ωστόσο, αυτό που δεν γράφεται ευρέως είναι πως στην υπόθεση δεν εμπλέκονται μόνο η ελληνική και η βελγική ομάδα, μιας και ακούγονται "σειρήνες" και από την Αγγλία!

Συγκεκριμένα, στο Νησί λέγεται πως η Χάντερσφιλντ έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον Βράνιες και τσεκάρει την περίπτωσή του αναζητώντας να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας.

Η Χάντερσφιλντ υποβιβάστηκε το 2019 από την Premier League και συνεχίζει να αγωνίζεται στην Championship, αλλά η προοπτική της μετακόμισης στην Αγγλία, ακόμα και για μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας, αποτελεί ελκυστική επιλογή για πολλούς παίκτες. Ο Βράνιες πάντως δείχνει με κάθε του κίνηση πως είναι... τρελός με την ΑΕΚ και πιέζει με κάθε τρόπο ώστε να βρεθεί ο τρόπος να επιστρέψει.

Τι θα συμβεί, όμως, αν η Άντερλεχτ δεν υποχωρήσει στα "θέλω" της κλείνοντας έτσι την πόρτα στον Δικέφαλο; Σε μια τέτοια περίπτωση, τα πάντα θα είναι ανοικτά για τον Βόσνιο διεθνή, ενώ σε περίπτωση που η Χάντερσφιλντ καταθέσει δελεαστική πρόταση στην ομάδα του, μην εκπλαγείτε εάν ο Βράνιες καταλήξει τελικά στην Αγγλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τεχνική ηγεσία της Χάντερσφιλντ τη νέα σεζόν θα βρεθεί ο Κάρλος Κορμπεράν, πρώην προπονητής του Ερμή Αραδίππου στην Κύπρο. Διόλου τυχαίο που φέρεται να έχει υποδείξει τον 30χρονο άσο στους διοικούντες της αγγλικής ομάδας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχει παρακολουθήσει τον Βόσνιο στόπερ επισταμένως και έχει ξεκάθαρη άποψη για τις ικανότητές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεταγραφή-βόμβα από Καρυπίδη! Παίρνει παικταρά από κορυφαία ομάδα της Αθήνας – Τρέλα στον Άρη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags