Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρομερές ατάκες για Ζίβκοβιτς: "Βήμα πίσω ο ΠΑΟΚ - Από τους καλύτερους στον κόσμο..."
| 2020-09-06 20:45:00

Τρομερές ατάκες για Ζίβκοβιτς: "Βήμα πίσω ο ΠΑΟΚ - Από τους καλύτερους στον κόσμο..."

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες για Ζίβκοβιτς: "Βήμα πίσω ο ΠΑΟΚ - Από τους καλύτερους στον κόσμο..."

ΠΑΟΚ: Ο πρώην γκολκίπερ της Λαμίας, Μπόγιαν Σαράνοφ, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και αποθέωσε τον Άντριγια Ζίβκοβιτς, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στην Παρτιζάν.

Ο Σαράνοφ τόνισε για τον Ζίβκοβιτς ότι την περίοδο που αγωνιζόταν στην Παρτιζάν ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο!

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι θα πετύχει στον ΠΑΟΚ, ενώ δήλωσε πως ο Δικέφαλος ίσως αποτελεί βήμα πίσω στην καριέρα του, από την άποψη ότι πρόκειται για παίκτη που θα μπορούσε να σταθεί στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν με εκπλήσσει που ο Αντρίγια πάει στον ΠΑΟΚ. Για κάποιους μπορεί να μοιάζει με ένα βήμα πίσω για τον ίδιο σε ό,τι αφορά την καριέρα του, χωρίς φυσικά να υπονοώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μικρή ομάδα, το αντίθετο. Πάντως, είναι ευκαιρία για τον Αντρίγια να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ήμασταν έξι μήνες μαζί στην Παρτιζάν. Ωστόσο, δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την σερβική ομάδα. 

Ήταν από τους καλύτερους παίκτες τότε στον κόσμο. Είναι ήσυχος χαρακτήρας και πιστεύω ο ΠΑΟΚ πέτυχε διάνα με την απόκτησή του. Ήταν ο μικρότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα, όπως και ο μικρότερος αρχηγός στην Παρτιζάν. Έχει δυνατό χαρακτήρα. Ξέρετε κανέναν Σέρβο που δεν έχει προσαρμοστεί εύκολα στην Ελλάδα; 

Είναι πολύ καλός συνδυασμός Ζίβκοβιτς και ΠΑΟΚ. Είμαστε αδελφές χώρες. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία. Ξέρετε κάποιον Σέρβο να απέτυχε; Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο κλαμπ, ο Αντρίγια έχει μάθει στην πίεση και πιστεύω θα τα καταφέρει στον Δικέφαλο». 

Για τη θέση στην οποία πιστεύει ότι του ταιριάζει περισσότερο:

«Όσο τον θυμάμαι, είναι πολύ γρήγορος παίκτης και με την μπάλα στα πόδια, έχει πολύ καλή ντρίπλα, παίζει και τις δυο πτέρυγες της επίθεσης. Ως τερματοφύλακας μισώ τους εξτρέμ που παίζουν με ανάποδο πόδι! Διότι μπορούν να συγκλίνουν στην περιοχή και να σουτάρουν και να σου δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα. Οπότε θα τον έβαζα δεξί εξτρέμ για να παίζει με το ανάποδο πόδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags