Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκοβιτς αποθεώνει... Ζίβκοβιτς: "Παρτιζάνος εξτρέμ, με πόδι... φωτιά!"
| 2020-09-08 13:27:00

Ο Ζίβκοβιτς αποθεώνει... Ζίβκοβιτς: "Παρτιζάνος εξτρέμ, με πόδι... φωτιά!"

Sportdog Team
Ο Ζίβκοβιτς αποθεώνει... Ζίβκοβιτς: "Παρτιζάνος εξτρέμ, με πόδι... φωτιά!"

ΠΑΟΚ: Για μία τριετία έπαιξαν μαζί στην Παρτιζάν, όπως όλα δείχνουν, οι δύο Ζίβκοβιτς, Ζίβκο και Άντριγια θα γίνουν συμπαίκτες και στον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι δύο Σέρβοι αγωνίστηκαν μαζί στους ασπρόμαυρους του Βελιγραδίου από το 2013 ως το 2016, όταν έφυγαν μαζί, ο ένας για την Ξάνθη και ο άλλος για τη Μπενφίκα!

"Πράγματι, για 3 χρόνια παίξαμε μαζί με τον Άντριγια στην Παρτιζάν. Τον ήξερα βέβαια και νωρίτερα, γιατί πριν ανέβει στην πρώτη ομάδα, είχε πολύ καλή φήμη από τις ακαδημίες μας. Ήταν από τότε γνωστός, ξεχώριζε! Ο τότε προπονητής μας, ο Νίκολιτς, τον ανέβασε στην πρώτη ομάδα και δικαιώθηκε. Ο Άντριγια ενσωματώθηκε αμέσως, προσαρμόστηκε γρήγορα στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού και δε χρειάστηκε χρόνο. Όλοι περίμεναν πολλά απ΄ αυτόν, γιατί είχαν καταλάβει τι ταλέντο είχε, και η αλήθεια είναι ότι δικαίωσε τις προσδοκίες" είπε στη FORZA o τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ για τον 24χρονο εξτρέμ.

"Σε ότι αφορά τα αποδυτήρια, ήταν πάντα ένα ήσυχο παιδί. Είχε τη δίψα του μαχητή, είναι άλλωστε ένας βέρος Παρτιζάνος. Του άρεσε να δουλεύει πολύ και πιστεύω ότι αυτό ισχύει και σήμερα. Δεν είχαμε ποτέ προβλήματα, ήταν ένα παιδί, που το συμπαθούσαμε όλοι στα αποδυτήρια" συμπλήρωσε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, που μίλησε και για το στυλ του 24χρονου συμπατριώτη του.

"Είναι ένας εξαιρετικός εξτρέμ, είναι πολύ γρήγορος, είτε έχει τη μπάλα, είτε όχι, και το αριστερό του πόδι είναι φωτιά! Επειδή έχει πολύ ταλέντο, αν του ζητηθεί μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις της επίθεσης. Δεν έχω προσωπική ενημέρωση, ότι έχω διαβάσει κι εγώ από τα δημοσιεύματα. Δεν ξέρω αν θα έρθει πράγματι στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που έχω να πω, είναι πως αν θα έρθει, θα βοηθήσει πολύ!" κατέληξε ο γκολκήπερ του Δικεφάλου.

Πηγή: FORZA

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags