Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίρνουν τα μέτρα τους στον ΠΑΟΚ - Αυτό έκαναν στην σημερινή προπόνηση
| 2020-09-08 15:43:00

Παίρνουν τα μέτρα τους στον ΠΑΟΚ - Αυτό έκαναν στην σημερινή προπόνηση

Sportdog Team
Παίρνουν τα μέτρα τους στον ΠΑΟΚ - Αυτό έκαναν στην σημερινή προπόνηση

ΠΑΟΚ: Με αφορμή τον Δημήτρη Λημνιό που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, στον Δικέφαλο πήραν τα μέτρα τους.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ΠΑΕ: Η προετοιμασία του «δικεφάλου του Βορρλά» για την πρεμιέρα της Super League 1 και την αναμέτρηση με την ΑΕΛ μπαίνει στην τελική της ευθεία. Στην προπόνηση της Τρίτης, ο Άμπελ Φερέιρα έριξε το βάρος στο κομμάτι της τακτικής. Το πρόγραμμα είχε δρομικές κι ασκήσεις με λάστιχα, μετά το τρέξιμο, συνεχίστηκε με rondo, ενώ ακολούθησαν παιχνίδια με συγκεκριμένους στόχους όσον αφορά την επιθετική ανάπτυξη.

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ροντρίγκο Σοάρες έχουν δρόμο για να επανέλθουν σε φουλ ρυθμούς και συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα. Ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον Covid 19, είναι σε κατ’ οίκον καραντίνα δίχως να έχει εκδηλώσει κάποιο σύμπτωμα.



Σε περιορισμό βρίσκεται κι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, διότι ήταν στο ίδιο δωμάτιο με τον Δημήτρη Λημνιό στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας. Ο διεθνής τερματοφύλακας ήταν αρνητικός στο τεστ που υποβλήθηκε, αλλά για προληπτικούς λόγους θα εξεταστεί ξανά το πρωί της Τετάρτης.

Παράλληλα, Γιαννούλης , Μιχαηλίδης , Τζόλης και Ίνγκασον που επέστρεψαν από διεθνείς υποχρεώσεις με τα τεστ τους να βγαίνουν αρνητικά, προπονήθηκαν ατομικά και θα υποβληθούν την Τετάρτη σε νέο τεστ (όπως και όλη η υπόλοιπη ομάδα βάσει πρωτοκόλλου τέλεσης αγώνων).

Επιπλέον, οι Μπαλογιάννης, Τσιγγάρας εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ που έκαναν μετά την επιστροφή τους από την Εθνική Ελπίδων, προπονήθηκαν ατομικά σε διαφορετική ώρα από την υπόλοιπη ομάδα.

Την Τετάρτη (09/09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags