Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στον "αέρα" τεράστιο όνομα - Δύο διάδοχοι, 35 και 38 ετών!
| 2020-09-08 18:20:00

Στον "αέρα" τεράστιο όνομα στο λιμάνι - "Τρελαμένος" ο Μαρτίνς - Δύο διάδοχοι, 35 και 38 ετών!

του Παναγιώτη Νικολάου
Στον "αέρα" τεράστιο όνομα στο λιμάνι - "Τρελαμένος" ο Μαρτίνς - Δύο διάδοχοι, 35 και 38 ετών!

Ολυμπιακός: Η θέση του τερματοφύλακα αποτελεί ερωτηματικό για τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν, καθώς όσο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα του Ζοζέ Σα, οι Πειραιώτες δεν γνωρίζουν ακόμα με βεβαιότητα το ποιος θα πάρει φανέλα βασικού κάτω από τα δοκάρια.

Έχει ήδη αποκτηθεί ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον, ωστόσο παραμένει στον... αέρα το αν υπάρξει και δεύτερη μεταγραφή γκολκίπερ, αφού όλα θα εξαρτηθούν από τον Σα. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ως προτεραιότητα τον Πορτογάλο πορτιέρε, γι' αυτό και θα συζητήσει μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα μιλήσει με τον 27χρονο άσο για το τι προτίθεται να κάνει ενόψει της νέας σεζόν, αφού τον τσεκάρουν ουκ ολίγες ευρωπαϊκές ομάδες και η πιθανότητα αποχώρησής του θεωρείται μεγάλη. Ο Σα ακόμα αναρρώνει από τον πρόσφατο τραυματισμό του και αφότου επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς, θα παρθεί και η οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Πάντως, οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο, γι' αυτό και ο Μαρτίνς έχει σταντ μπάι τον Μπέτο.

Ο 38χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται ψηλά στην "ερυθρόλευκη" λίστα, με τον προπονητή των Πειραιωτών να καλοβλέπει την περίπτωση του συμπατριώτη του, ο οποίος έχει περάσει από Πόρτο και Μπενφίκα στο παρελθόν, ενώ προέρχεται από γεμάτες σεζόν με την τουρκική Γκέζτεπε. Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν έχει ακόμα... οριστικοποιηθεί η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό, απλώς ισχύει ότι ο Μπέτο εξετάζεται πολύ σοβαρά.

Σε περίοπτη θέση στη λίστα των Ερυθρολεύκων βρίσκεται ένας ακόμα βετεράνος. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Σούμπασιτς, που έχει πατήσει στα 35 αλλά "κουβαλά" σπουδαίο βιογραφικό προερχόμενος από οκτώ σεζόν στη Μονακό και 44 συμμετοχές στην εθνική Κροατίας, με την οποία έφτασε -ως βασικός- στον τελικό του Μουντιάλ το 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέο όνομα-βόμβα για τον Ολυμπιακό! Χτυπάει χάφαρο από την Πορτογαλία - Ξεχάστε τον Γκιλιέρμε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags