Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός είναι ο Χουάνκαρ που "κλείνει" ο ΠΑΟ - "Προϊόν" της Ρεάλ - Οι Πράσινοι πρόλαβαν την...
| 2020-09-08 23:55:00

Αυτός είναι ο Χουάνκαρ που "κλείνει" ο ΠΑΟ - "Προϊόν" της Ρεάλ - Οι Πράσινοι πρόλαβαν την...

Sportdog Team
Αυτός είναι ο Χουάνκαρ που "κλείνει" ο ΠΑΟ - "Προϊόν" της Ρεάλ - Οι Πράσινοι πρόλαβαν την...

Ο Παναθηναϊκός είναι ένα βήμα απ' την ολοκλήρωση της μεταγραφής (και) του αριστερού μπακ, που θα καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Εμάνουελ Ινσούα, έχοντας φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον 30χρονο Ισπανό, Χουάνκαρ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Μάλαγα.

Ο πολύπειρος Ίβηρας αριστερός φουλ-μπακ Χουάν Κάρλος Πέρεθ Λόπεθ (όπως είναι το πλήρες όνομά του) αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα έως το 2021, έχει ενημερωθεί από τη Μάλαγα πως θα πρέπει να λύσουν τη συνεργασία τους, καθότι θα χρειαστεί να κάνει δραστικές περικοπές στο μπάτζετ της, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ο Χουάνκαρ ήταν εκ των αρχηγών στην ισπανική ομάδα την περασμένη σεζόν και βασικότατο στέλεχός της, καταγράφοντας 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, παίζοντας τόσο ως αριστερός μπακ, όσο κι ως εξτρέμ.

Τα τελευταία 24ωρα, ο 30χρονος μπακ που ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία της Ρεάλ, ήταν σε συζητήσεις και με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, ωστόσο, όταν μπήκε «σφήνα» ο Παναθηναϊκός, αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση των «πράσινων», ετοιμάζοντας πλέον... βαλίτσες για την Αθήνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags