Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Κιμ Μασάδο αποθέωσε τον Ρουμπέν Σεμέδο.
| 2020-09-09 12:10:00

Αποθέωση για τον παικταρά του Ολυμπιακού: "Φανταστικές ικανότητες - Έχει ποιότητα - Τεράστια αξία"

Sportdog Team
Αποθέωση για τον παικταρά του Ολυμπιακού: "Φανταστικές ικανότητες - Έχει ποιότητα - Τεράστια αξία"

Ολυμπιακός: Ο Κιμ Μασάδο αποθέωσε τον Ρουμπέν Σεμέδο.

«Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει τεράστια αξία». Λόγια του 53χρονου Πορτογάλου προπονητή, Κιμ Μασάδο, στην διάρκεια συνέντευξης στο Rádio Renascença, όπου θυμήθηκε την σεζόν (2015/16) όταν προπόνησε τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού. Αφορμή φυσικά, το έντονο ενδιαφέρον της Μπενφίκα να αποκτήσει τον Πορτογάλο διεθνή αμυντικό.

«Υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία εδώ. Είναι Πορτογάλος, έχει αξία. Οι μεγάλοι σύλλογοι στην Πορτογαλία θέλουν γρήγορους, ψηλούς παίκτες. Έχει ποιότητα με την μπάλα. Μπορεί να ταιριάξει τέλεια στην Μπενφίκα και να παίξει, αλλά και να επιστρέψει στην εθνική ομάδα. Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει τεράστια αξία», εξήγησε ο προπονητής της Βιλαφρανκένσε, ομάδα δεύτερης κατηγορίας στην Πορτογαλίας.

«Του δώσαμε αυτοπεποίθηση. Πάντα προσπαθούσε να τα κάνει όλα καλά, είχε τεράστια θέληση στην προπόνηση. Αυτό τον έκανε να εξελιχθεί. Μετά από έξι μήνες, ο Ζόρζε Ζέσους τον φώναξε να επιστρέψει. Έίδε φανταστικές ικανότητες για έναν κεντρικό αμυντικό που θέλουν οι μεγάλες ομάδες. Οι ομάδες του Ζόρζε έχουν ψηλούς παίκτες, δυνατούς στο εναέριο παιχνίδι, είναι γρήγοροι και σχηματίζουν έναν μεγάλο τοίχο», πρόσθεσε ο Πορτογάλος προπονητής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags