Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μεγάλη μπάλα ο Ρέμπε - Έχει τρελάνει τον Σαββίδη
| 2020-09-09 13:24:00

Μεγάλη μπάλα ο Ρέμπε - Έχει τρελάνει τον Σαββίδη - Πώς έκανε το τρελό deal - "Αντιγράφει" Ολυμπιακό!

Οι Μιχείες
Μεγάλη μπάλα ο Ρέμπε - Έχει τρελάνει τον Σαββίδη - Πώς έκανε το τρελό deal - "Αντιγράφει" Ολυμπιακό!

Καλός/ταλαντούχος/με θέματα κι αποκαλύψεις ο Μιχάλης Ευαγγέλου, τον οποίο βρήκα εδώ στον "σκύλο" και σίγουρα το μέλλον του ανήκει, αλλά δεν είναι κακό, πού και πού, να ρωτάει και τους μεγαλύτερους/πιο έμπειρους. Για να αποφεύγει κάποια λαθάκια, όπως στο χθεσινό, όντως αποκαλυπτικό κι αληθινό, ρεπορτάζ του για το deal του Λημνιού από τον ΠΑΟΚ στην Κολωνία.

Γιατί το λέω αυτό; Επειδή πολύ απλά μπορεί ο Φάλι Ραμαντάνι να είναι ο ατζέντης του Λημνιού και να έχει άκρες στην Κολωνία (όπως και στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, για παράδειγμα), αλλά η μεταγραφή/πώληση του Λημνιού ήταν από την αρχή ως το τέλος... Ρέμπε!

Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑOΚ, με τον ομόλογό του στην Κολωνία, τη διαπραγματεύτηκε και την έκλεισε μέσα σε χρόνο-ρεκόρ. Δηλαδή σε λιγότερο απο 48 ώρες. Με πάσα μυστικότητα, σε βαθμό που μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι το αγνοούσε και η πλευρά του παίκτη (κάποια στιγμή ενημερώθηκε πως υπάρχει απλά ενδιαφέρον από τους "τράγους").



Ο Έλληνας ατζέντης (Αποστόλου) του Λημνιού το έμαθε όντως τελευταίος, ενώ και από το γραφείο του Ραμαντάνι, ο συνεργάτης/βοηθός του (και ουχί ο ίδιος, ο Φάλι) ήταν που κάποια στιγμή πληροφορήθηκε από τον Ρέμπε πως τα βήκε σε όλα με την Κολωνία κα θα πρέπει να συμφωνήσει και η δική τους πλευρά. Με τον Ρέμπε ήδη όμως, να έχει κάνει και τη δική τους... δουλειά, καθαρίζοντας να πάρει συμβόλαιο 750.000 ευρώ στην Κολωνία.

Με αυτά και με αυτά ο Ρέμπε παίζει μεγάλη... μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου και έχει τρελάνει τους Σαββίδηδες. Μέχρι και τη χρόνια πολιτική στα συμβόλαια των παικτών του ΠΑOΚ άλλαξε ο Ρέμπε, καταργώντας την παρουσία μπάι αουτ (ρήτρες εξαγοράς). Τόσο στον Κούτσια όσο και στο νέο του Τζόλη (μέχρι το 2024) δεν έβαλε ή αφαίρεσε ρήτρες. Γερμανικό σύστημα κι αυτό, που με επιτυχία το έχει εφαρμόσει τα τελευταία χρόνια και ο Ολυμπιακός των υπερήφανων πωλήσεων. Είδατε ο Ρέμπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Μιχαηλίδη στον ΠΑΟΚ - Πάει Μπουντεσλίγκα - Νέος Ρέτσος - Έξι πωλήσεις Ρέμπε, 20.000.000!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags