Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκαλύψεις Βερβελέ: "Με τόσα φεύγει ο Σεμέδο - Έρχεται ο αντι-Γκιλιέρμε"
| 2020-09-09 22:50:00

Αποκαλύψεις Βερβελέ: "Με τόσα φεύγει ο Σεμέδο - Έρχεται ο αντι-Γκιλιέρμε - Έτσι θα παίξει ο Μαρτίνς"

Του Αδέσποτου
Αποκαλύψεις Βερβελέ: "Με τόσα φεύγει ο Σεμέδο - Έρχεται ο αντι-Γκιλιέρμε - Έτσι θα παίξει ο Μαρτίνς"

Ολυμπιακός: Ο γνωστός ρεπόρτερ Ολυμπιακού, Διονύσης Βερβελές, ήταν ο... καλεσμένος της ραδιοφωνικής εκπομπής του sportdog στον Alpha 9.89, "Οι Αδέσποτοι", το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα (16.00-17.00) και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές αποκαλυπτικές ειδήσεις.

Ακολουθούν τα κυριότερα σημεία της... παρέμβασης του Διονύση Βερβελέ στη ραδιοφωνική εκπομπή του sportdog, ενώ στο τέλος υπάρχει και το ηχητικό απόσπασμα.

Αναλυτικά:

Σχετικά με την πρόταση της Μπενφίκα και αν θα μείνει ή θα φύγει ο Ρούμπεν Σεμέδο: Όταν πήρε μεταγραφή στο λιμάνι, δεν ήρθε για να μείνει πέντε χρόνια. Πέρυσι έκανε καλή σεζόν και η εκτίμησή μου είναι πως αν η προσφορά ανέβει πάνω από τα 6-7 εκατομμύρια ευρώ, θα φύγει.

Για το αν ο Oλυμπιακός έχει καθυστερήσει στις μεταγραφές και τι γίνεται με τη μεταγραφή του εξτρέμ: Δεν είναι θέμα Ολυμπιακού, αλλά υπάρχει μία γενικότερη καθυστέρηση λόγω της πανδημίας. Όλες οι ομάδες έχουν εκκρεμότητες. Πιστεύω ο Oλυμπιακός προλαβαίνει. Δεν είναι το ίδιο πράγμα με πέρυσι, όπου είχε έξι ματς μέχρι να μπει στους ομίλους του Champions League. Φέτος είναι δύο παιχνίδια με Ομόνοια ή Ερυθρό Αστέρα και πρέπει τότε να είναι έτοιμος. Νομίζω πως προλαβαίνει, παίκτες φεύγουν, αλλά έρχονται και αυτοί που πρέπει. Μην ξεχνάμε βέβαια πως και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας προπονητής που πηγαίνει με το ρόστερ που εμπιστεύεται. Αν πάμε δύο χρόνια πίσω, θα θυμηθούμε την περίπτωση του Γκιλιέρμε. Ο Βραζιλιάνος είχε έρθει Αύγουστο και έπαιξε βασικός μετά από 40 μέρες. Κάτι δείχνει αυτό για την τακτική του Πορτογάλου κόουτς.

Για τον αντι-Γκιλιέρμε και αν θα έρθει ο Εμβιλά: Υπάρχει συμφωνία και εκτιμώ πως η μεταγραφή του Εμβιλά θα γίνει. Οι Γάλλοι του Ολυμπιακού (Καρεμπέ, Ανιγκό κ.λπ.) έχουν κάνει καλές μεταγραφές μέχρι τώρα. Μέχρι και ο Βαλμπουνεά αποδείχθηκε εξαιρετική επιλογή. Όταν ήρθε ο Γάλλος από την Τουρκία, υπήρχαν αρκετά σχόλια που διαψεύστηκαν.

Από τις υπόλοιπες περιπτώσεις, ο Τιάγκο Σίλβα της Νότιγχαμ, ήταν ένα όνομα που έπαιξε τις προηγούμενες ημέρες, αλλά… κάηκε. Ωστόσο, αυτό που βλέπω είναι πως δεν βλέπω άλλες ομάδες στη Γαλλία να ακούγονται για τον Εμβιλά και είναι καλό αυτό. Φαίνεται πως ο παίκτης είναι θετικός να έρθει στην Ελλάδα και έχει κατασταλάξει σε αυτή την απόφαση.

Για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ: Περιμένω θα είναι ένα παιχνίδι μίας βραδιάς, μίας φάσης. Μπορεί να κριθεί και από μία στημένη φάση. Υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες και σίγουρα δεν θα δούμε τις ομάδες που περιμέναμε. Αν έπαιζαν οι ομάδες όπως ήταν στα πλέι οφ, ο Ολυμπιακός θα είχε τον πρώτο λόγο.

Για την 11άδα που ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για τον τελικό: Ο Oλυμπιακός θα παίξει λογικά με τετράδα στην άμυνα και τον Τοροσίδη αριστερό μπακ και Μπρούνο δεξιά. Πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Τζολάκης κάτω από την εστία, που αγωνίστηκε και σε όλο το φιλικό στο Περιστέρι.

Alpha989 · VERVELES MICHOS KONSTANTOYLIAS

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags