Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελές μπηχτές Κλοπ - Μ' αυτήν την ομάδα τα έβαλε - "Η Λίβερπουλ είναι διαφορετικός σύλλογος"
| 2020-09-11 06:23:00

Τρελές μπηχτές Κλοπ - Μ' αυτήν την ομάδα τα έβαλε - "Η Λίβερπουλ είναι διαφορετικός σύλλογος"

Sportdog Team
Τρελές μπηχτές Κλοπ - Μ' αυτήν την ομάδα τα έβαλε - "Η Λίβερπουλ είναι διαφορετικός σύλλογος"

Δαπανώντας δεκάδες εκατ. ευρώ στη μεταγραφική αγορά, όπως η Τσέλσι, δεν σου εξασφαλίζει αυτόματα τη δημιουργία μιας μεγάλης και ανταγωνιστικής ομάδας, δήλωσε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την πολιτική της ομάδας του Λονδίνου.

Οι «μπλε» έχουν δαπανήσει ήδη πάνω από 240 εκατ. ευρώ για να εντάξει στο δυναμικό της τους Τίμο Βέρνερ, Κάι Χάζερτζ, Χακίμ Ζίγιεχ και Μπεν Τσίλγουελ, ενώ οι Τιάγκο Σίλβα και Μαλάνγκ Σαρ αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι.

Από την πλευρά της η πρωταθλήτρια Αγγλίας, που τερμάτισε 33 βαθμούς πάνω από την Τσέλσι την περασμένη σεζόν, απέκτησε έως τώρα μόνο τον Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό, μια μεταγραφή που δεν ξεπέρασε τα 15 εκατ. ευρώ: «Ζούμε αυτή τη στιγμή σ' έναν αβέβαιο κόσμο, λόγω της πανδημίας. Για κάποιες ομάδες είναι λιγότερο σημαντικό αυτό το γεγονός και μιλάω για τις ομάδες εκείνες που έχουν ιδιοκτήτες ολιγάρχες. Η Λίβερπουλ είναι διαφορετικός σύλλογος», δήλωσε σχετικά ο διάσημος Γερμανός τεχνικός και συνέχισε να εκτοξεύει «βέλη» προς την Τσέλσι:

«Πήραμε το Champions League και φέτος το Premier League champions, αυτό δείχνει την επιτυχία της πολιτικής μας. Δεν είναι σίγουρο πως όσο περισσότερο ξοδεύεις, τόσο περισσότερο ανεβάζεις και το επίπεδο σου. Δεν γίνεται ν' αλλάξουμε μέσα σε μια ημέρα και να πούμε πως θα γίνουμε σαν την Τσέλσι, που απέκτησε τόσους παίκτες. Δεν είναι αυτή η φιλοσοφία μας.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags