Facebook Pixel Sportdog.gr | "Μπουνιές" για τις νέες φανέλες της Γιουνάιτεντ! Ποιου τάσσονται υπέρ και κατά
| 2020-09-10 22:55:00

"Μπουνιές" για τις νέες φανέλες της Γιουνάιτεντ! Ποιου τάσσονται υπέρ και κατά

Sportdog Team
"Μπουνιές" για τις νέες φανέλες της Γιουνάιτεντ! Ποιου τάσσονται υπέρ και κατά

"Αγαπώ τη νέα εμφάνιση της Γιουνάιντεντ", έγραψε ο David Beckham στον λογαριασμό του στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφία του με τη νέα φανέλα των "Κόκκινων Διαβόλων" - την τρίτη κατά σειρά δημιουργία της adidas για την ομάδα στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της για τη σεζόν 2020-2021.

Ξεφεύγοντας εντελώς από τα συνηθισμένα και τη γηπεδική εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ που όλοι έχουμε στο μυαλό μας, η νέα φανέλα δεν είναι κόκκινη, ούτε καν λευκή ή μαύρη. Σ' αυτήν πρωταγωνιστεί ένα ασπρόμαυρο γεωμετρικό μοτίβο -θυμίζει το zebra animal print-, που σύμφωνα με το γερμανικό sports brand είναι εμπνευσμένο από τα τρία χρώματα της ομάδας -κόκκινο, λευκό, μαύρο- και αποτελεί ένα μοντέρνο update στην εμφάνιση των παικτών της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manchester United (@manchesterunited) on

Κι αν στον Becks η συγκεκριμένη μπλούζα δείχνει στιλάτη -ό,τι και να φορέσει αυτός ο τύπος είναι πάντα τέλειο πάνω του-, οι φίλαθλοι της ομάδας δεν φαίνεται να έχουν την ίδια γνώμη όταν είδαν να τη φορά ο Bruno Fernandes και οι συμπαίκτες του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manchester United (@manchesterunited) on

Για την ιστορία πάντως να αναφέρουμε πρώτον, ότι η τρίτη εμφάνιση είθισται να είναι διαφορετική και εναλλακτική για κάθε ομάδα και δεύτερον, ότι η πρώτη φορά που οι ποδοσφαιριστές της ομάδας φόρεσαν ρίγες -μπλε και λευκές για την ακρίβεια- ήταν κατά την πρώτη χρονιά της Γιουνάιντεντ στο Ολντ Τράφορντ.

ΠΗΓΗ: Esquire.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags