Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Να τι θα γίνει με το PAOK TV μετά τη συμφωνία του Δικεφάλου με τη Nova!
| 2020-09-10 22:25:00

Να τι θα γίνει με το PAOK TV μετά τη συμφωνία του Δικεφάλου με τη Nova!

Sportdog Team
Να τι θα γίνει με το PAOK TV μετά τη συμφωνία του Δικεφάλου με τη Nova!

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τη NOVA για την μετάδοση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας στη Superleague και πολλοί απόρησαν με το τι πρόκειται να γίνει με το PAOK TV.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση για τη NOVA, ο ΠΑΟΚ εξέδωσε νέα, με την οποία ενημέρωσε ότι το PAOK ΤV συνεχίζει κανονικά, αφού θα μεταδώσει εικόνα από τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας σε όλο τον κόσμο, εκτός Ελλάδας και Κύπρου.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

To PAOK TV συνεχίζει την πορεία του προκειμένου να μεταδώσει την εικόνα της Τούμπας σε όλο τον κόσμο εκτός Ελλάδας, Κύπρου.

Η ανανεωμένη ψηφιακή πλατφόρμα του ΠΑΟΚ αλλάζει, προσαρμόζεται και συνεχίζει προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους συνδρομητές της.

Για τη σεζόν 2020-21 το PAOK TV διατηρεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα Super League Interwetten για όλες τις χώρες πλην της Ελλάδας και της Κύπρου.

Οι φίλοι του Δικεφάλου που διαμένουν στο εξωτερικό, λοιπόν, θα έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν ηλεκτρονικό… εισιτήριο διαρκείας για το PAOK TV και την Τούμπα προκειμένου να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα όπου κι αν βρίσκονται με τον πιο σύγχρονο τρόπο.

Το υπόλοιπο αποκλειστικό περιεχόμενο με συνεντεύξεις, ζωντανές εκπομπές, προσωπογραφίες, αγώνες Ακαδημιών, αναλύσεις, ενημέρωση θα είναι διαθέσιμο χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Το PAOK TV δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους εξωτερικού να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες και σε όλους τους χρήστες του το αποκλειστικό περιεχόμενο της πλατφόρμας:

Από κινητό Android μέσω της dedicated εφαρμογής
Από κινητό iOS μέσω της dedicated εφαρμογής
Από Android Smart TV μέσω της dedicated εφαρμογής
Από LG Smart TV μέσω της dedicated εφαρμογής
H εφαρμογή για Samsung Smart TV αναμένεται να τεθεί σε κυκλοφορία στο τέλος Σεπτεμβρίου.
Μέχρι το τέλος το 2020 θα έχει ενεργοποιηθεί και η δυνατότητα Chromecast για να μπορείτε να στέλνετε την εικόνα από το κινητό, στην τηλεόρασή σας με μια κίνηση.

Το PAOK TV σας παρέχει τη δυνατότητα να:

Δείτε live τους αγώνες σε Full HD Stream με τη δυνατότητα timeshift ώστε να μπορείτε να πηγαίνετε πίσω σε προηγούμενες φάσεις την ώρα που ο αγώνας εξελίσσεται ζωντανά.
Να βλέπετε επιλεγμένα highlights και τα γκολ μέσω του αποκλειστικού Enriched Player για web, tablet και mobile συσκευές. (Θα ενεργοποιηθεί σε περίπου 30 μέρες)
Να βλέπετε τους αγώνες On Demand όποτε εσείς θέλετε χωρίς να σας κάνουμε spoiler το αποτέλεσμα.
Να φτιάχνετε τη δική σας λίστα με το αγαπημένο σας περιεχόμενο
Να έχετε τη δυνατότητα Continue Watching σε περίπτωση που αφήσετε κάτι στη μέση.

Το e season ticket, δηλαδή η συνδρομή για τη σεζόν 2020-21 για τους κατοίκους εξωτερικού, που θα δίνει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο και τους live αγώνες θα κοστίζει 79,90 ευρώ και μαζί ο κάθε συνδρομητής θα λαμβάνει στο mail του ένα voucher 10 ευρώ για αγορές από το eshop του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, όποιος φίλος του ΠΑΟΚ που διαμένει εκτός Ελλάδας – Κύπρου θέλει να βλέπει μεμονωμένα αγώνες, θα εξακολουθεί να υπάρχει η επιλογή του Pay Per View, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα της Super League Interwetten και την αναμέτρηση με τη Λάρισα, η οποία κοστίζει 4,99 ευρώ.

It’s Real. It’s Live. It’s Everywhere

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags